- 31 Ağustos 2021
- 69.524
- 49.750
- 3.258
ads maçı için değil AZ de cezalı ya orda da 4lü oynaycaktır diye düşünüyorum.Ligde Osimhen cezası yok ki eğer bu maçta 3-5-2 oynamayacaksak Rize ve fener maçları sıkıntıya düşer kadronun adapte olması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ads maçı için değil AZ de cezalı ya orda da 4lü oynaycaktır diye düşünüyorum.Ligde Osimhen cezası yok ki eğer bu maçta 3-5-2 oynamayacaksak Rize ve fener maçları sıkıntıya düşer kadronun adapte olması lazım.
Çetin lig yarışı için bünyemize yeni isimler katmak zorundayız
Avrupa'yı çok takmamak lazım çoğunluğunda umrunda olacağını sanmam hatta mümkünse Alkmaar'da rotasyon yapalım.ads maçı için değil AZ de cezalı ya orda da 4lü oynaycaktır diye düşünüyorum.
Kesinlikle hakli
Kocaeli sakarya falan gelmeli lige
bende hepsi önemli yav - avrupayı sallama işini ben kabullenemiyorumAvrupa'yı çok takmamak lazım çoğunluğunda umrunda olacağını sanmam.
Rize dep > Alkmaar
Poldien son polish kim vardı bizde
Yok bende onu anlatıyorumOlm bu sistem var zaten anlatamıyorum, scout ekibi üzerinden dönüyor bu yapı, sen oyuncu özelliği veriyorsun onlar ona göre liste oluşturuyor. Bu yapı daha da genişleyecekti ET anlattı işte katıldığı yayında, diğer oyuncular bile planlanacaktı alınıp.
Mevcut yönetim bu listedekileri alamıyor, bu bütçelerin de ağzına sıçtılar.
O roldeki ana adam da Şilili elemandı, baktı sallayan yok daha da para verilince gitti Spartak Moskova’ya.
Anadolu takımı vaybı veriyor şu kadro.Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata
Bu kafayla 100 m euroluk kadrolar kurmaya devamAvrupa'yı çok takmamak lazım çoğunluğunda umrunda olacağını sanmam.
Rize dep > Alkmaar
Avrupa her zaman önemli ama rotasyonun durumu ortada 3 adam ekledik 3 adam çıkardık kenardaki hamle oyuncularında değişen hiçbir şey olmadı.ibende hepsi önemli yav - avrupayı sallama işini ben kabullenemiyorum
4te 4 yap bitir takım camia düzlüğe çıksın
AVL de elendik diyelim - başlayacaklar okan-lemina toksikliğine. gerek yok.
Baba bu sene kaçtı tren..Bu kafayla 100 m euroluk kadrolar kurmaya devam
Avrupada bu kadar başarısız olup ligde kolayca başarılı olabiliyorsan Avrupa’da başarılı olduğunda çıkabileceğin seviyeyi görmemek dünyanın en saçma işi
Cidden bu ülke futbolundan bir halt olmaz, Osimhen Morata falan da sırf Rize depi için var
Kesinlikle hakli
Kocaeli sakarya falan gelmeli lige
alkmaarda zaten mecburen rotasyon yapacaz 5 topçumuz cezalı sanırımAvrupa'yı çok takmamak lazım çoğunluğunda umrunda olacağını sanmam hatta mümkünse Alkmaar'da rotasyon yapalım.
Rize dep > Alkmaar
Temel sebep siyasetin bu kadar futbolun içinde olması ve insanların farklı telaşeleriKocaeli Sakarya falan çok mu farklı
Gerçek şu ki Türkiye bir futbol ülkesi değil. Futbolu seven toplasan bikaç bin kişi vardır maksimum
Türkiye'de insanlar futbolu değil üç büyükleri tutmayı seviyor. Sahada olan biten çoğunluğun umrunda değil
Bu da çok normal. Spor rafine bir zevk. Bizim insanımız ise hem var olma mücadelesi veriyor hem eğitimsiz
Adminim ilk hedef her zaman Avrupa olmalı katılıyorum.Bu kafayla 100 m euroluk kadrolar kurmaya devam
Avrupada bu kadar başarısız olup ligde kolayca başarılı olabiliyorsan Avrupa’da başarılı olduğunda çıkabileceğin seviyeyi görmemek dünyanın en saçma işi
Cidden bu ülke futbolundan bir halt olmaz, Osimhen Morata falan da sırf Rize depi için var
hepsini kaldıracak güçte bir takım var elimizde şu an - AZ turundan sonra tüm o beraberliklerin vs yükünü sallamış olacaksın .Avrupa her zaman önemli ama rotasyonun durumu ortada 3 adam ekledik 3 adam çıkardık kenardaki hamle oyuncularında değişen hiçbir şey olmadı.i
Açıkçası Rize dep'in önemi daha büyük bu kadar hakem pisliğine rağmen Avrupa'yı filan düşünmemek lazım bu şeref yoksunlarına nefes aldırmadan 3/3 yapıp kaosa sürükleme
Evet eskiden seviliyormuşTemel sebep siyasetin bu kadar futbolun içinde olması ve insanların farklı telaşeleri
Futbol bayağı izleniyor ama öyle boktan zeminlerin olduğu garip statlar, kötü hakemler ve kaos için vakit harcamaya gerek duymuyorlar.
Eskiden küçük ve dolan statlar vardı artık yok