Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çetin lig yarışı için bünyemize yeni isimler katmak zorundayız

Bu durumun tek sebebi TFF... Ligi domine edecek bir takım olsun istemedikleri için olmuyor bu... Buna tek bir kez müsade ettiler 96-2000 arasında. Baktılar olacak gibi değil kutsal ittifağa bağladılar alaşağı etmek için takımı... Ayrışanlar gidenler derken yerini dolduramayınca daha da belimizi doğrultamadık.

Kesinlikle hakli

Kocaeli sakarya falan gelmeli lige

sebebi akp’nin tum turkiye’de yaptigi stadyum katliami. sehrin merkezinde simgelesmis yaya ulasilabilen stat arazilerine cokup, size stat yapiyoruz ayagina sehir disinda abuk subuk yerlere postaladilar.

canini kurtarabilen fb, jk ve goztepe var sanirim sadece. biz ve digerlerine gecmis olsun. karsiyaka da kendini kurtarmaya calisiyor sanirim.

Avrupa'yı çok takmamak lazım çoğunluğunda umrunda olacağını sanmam.

Rize dep > Alkmaar
bende hepsi önemli yav - avrupayı sallama işini ben kabullenemiyorum

4te 4 yap bitir takım camia düzlüğe çıksın

AVL de elendik diyelim - başlayacaklar okan-lemina toksikliğine. gerek yok.

Olm bu sistem var zaten anlatamıyorum, scout ekibi üzerinden dönüyor bu yapı, sen oyuncu özelliği veriyorsun onlar ona göre liste oluşturuyor. Bu yapı daha da genişleyecekti ET anlattı işte katıldığı yayında, diğer oyuncular bile planlanacaktı alınıp.

Mevcut yönetim bu listedekileri alamıyor, bu bütçelerin de ağzına sıçtılar.

O roldeki ana adam da Şilili elemandı, baktı sallayan yok daha da para verilince gitti Spartak Moskova’ya.
Yok bende onu anlatıyorum

Olsa angelinoyu mu önerir tempolu oyunda,jakobs ne alaka,jelert ne alaka

Yazın bir sürü kişi okana nasıl os istiyosun dedi her seferinde farklı birini tarif etti konuşmuştuk burda

Senin dediğin sistemsel yapı,pilot takımlar oyunculara kariyer planı altyapı vs ben kadro mühendisliğinden bahsediyorum bunun için çok pro ekibe gerek yok kafası basan 1 kişi yeter

Yönetimin alamaması farklı bir konu bizim takıma portakal lazım scout muz öneriyo okan elma istiyo yönetim patlıcan alıyo

Portakalsa ihtiyaç yönetim alamıyosa greyfurt alırsın onu alamıyosan mandalina alırsın onu da alamıyosan limon alırsın

Yıllardır böyle bu ftnin 2013ünü hatırla forvet arkasına 4 kişi öneriyo kaka tadic djuricic sneijder bunların hepsi bambaşka adamlar,kimi alırsan al hepsi farklı oynatır seni

Mancini mi prandelli mi ne yerli kanat istiyo utkucan da olcanla yasinimi ne önermiş ikisi de bambaşka tür adamlar,ujfa sakatlanıyo stoper lazım ujfa gibi tecrübeli diye cris alınıyo ujfa nereeee cris neree böyle şabanca planlama mı olur ujfa yaşlı olmasına rağmen çevik adamdı sağbek bile oynayabiliyodu cris etrafında dönene kadar yeni sezon başlıyo

Hani herkes diyoya skuat genç topçu bulmak demek değil diye peki bunları bari planlasınlar ama o da yok

Şu demirelinden ümitliydim de o da hamburger yiyip almancılarla almanca konuşmaktan başka bir şey yapmıyo

Muslera-Günay

Sanchez-Kaan
Bardakçı-Cuesta

Jelert-Jakobs (4’lü bek)
Barış-Frankowski (üçlü kanat)
Yunus-Sallai (dörtlü kanat)

Torreira-Berkan-Eyüp
Sara-Lemina-Demirbay

Mertens-Kutucu-Yusuf

Morata-Osimhen

23 kişi bu olacak.

Transfer den sorumlu yöneticilerin en büyük sorunu gizlilik

Yaz transfer döneminde davul zurna esliginde dusseldorf’a gidildi goretzka icin

Manchester’a gidildi mctominay icin

Petersburg’e gidildi wendel icin

Gizlilik sifir

Aradan aylar gecti ve belli ki herkesi veya bazi muhabirleri haberdar ederek süreci baltaliyorsun bunu anlamis olmalari gerek ama anlamadilar ayni sekilde devam ediyorlar

Sirayla görüstügümüz oyunculari biliyoruz dybala,mikautadze,kolo muani,skriniar vs

Oysa zaha’yi aldigimizda tek bir haber yoktu aniden kap aciklamasi gelmisti

Avrupa'yı çok takmamak lazım çoğunluğunda umrunda olacağını sanmam.

Rize dep > Alkmaar
Bu kafayla 100 m euroluk kadrolar kurmaya devam

Avrupada bu kadar başarısız olup ligde kolayca başarılı olabiliyorsan Avrupa’da başarılı olduğunda çıkabileceğin seviyeyi görmemek dünyanın en saçma işi

Cidden bu ülke futbolundan bir halt olmaz, Osimhen Morata falan da sırf Rize depi için var

son anda BİRİLERİ girmez dimi bu işe ? gerçi onlarda kontenjanda yok...

bende hepsi önemli yav - avrupayı sallama işini ben kabullenemiyorum

4te 4 yap bitir takım camia düzlüğe çıksın

AVL de elendik diyelim - başlayacaklar okan-lemina toksikliğine. gerek yok.
Avrupa her zaman önemli ama rotasyonun durumu ortada 3 adam ekledik 3 adam çıkardık kenardaki hamle oyuncularında değişen hiçbir şey olmadı.i

Açıkçası Rize dep'in önemi daha büyük bu kadar hakem pisliğine rağmen Avrupa'yı filan düşünmemek lazım bu şeref yoksunlarına nefes aldırmadan 3/3 yapıp kaosa sürükleme

Avrupada bu kadar başarısız olup ligde kolayca başarılı olabiliyorsan Avrupa’da başarılı olduğunda çıkabileceğin seviyeyi görmemek dünyanın en saçma işi

Cidden bu ülke futbolundan bir halt olmaz, Osimhen Morata falan da sırf Rize depi için var
Baba bu sene kaçtı tren..

Kocaeli Sakarya falan çok mu farklı

Gerçek şu ki Türkiye bir futbol ülkesi değil. Futbolu seven toplasan bikaç bin kişi vardır maksimum

Türkiye'de insanlar futbolu değil üç büyükleri tutmayı seviyor. Sahada olan biten çoğunluğun umrunda değil

Bu da çok normal. Spor rafine bir zevk. Bizim insanımız ise hem var olma mücadelesi veriyor hem eğitimsiz
Temel sebep siyasetin bu kadar futbolun içinde olması ve insanların farklı telaşeleri

Futbol bayağı izleniyor ama öyle boktan zeminlerin olduğu garip statlar, kötü hakemler ve kaos için vakit harcamaya gerek duymuyorlar.

Eskiden küçük ve dolan statlar vardı artık yok

Adminim ilk hedef her zaman Avrupa olmalı katılıyorum.

Ama bu ligdeki pislikleri gördükçe açıkçası 10 sene üst üstte şampiyon olup bunların neslini tüketmeye oynamamız için Osimhen-Icardi gibi oyuncularla bunu yapabiliriz bu hakemler, tff, mhk hepsi varken hepsini yenmekten başka çaremiz yok.

Son 2.5 yıldır bu kadar kasıtlı, her seferinde dozu yükseltiyorlar normalde sağlam bir kadromuz olmasa muhtemelen çok aksayacaktık bu büyük isimlerin etkisinide gözardı etmemek lazım onlarsız çelme takma ihtimalleri epey artardı.

Yoksa haklısınız Osimhen, Icardi, Morata gibi isimlerle Avrupa'da yürümemiz lazım.

Avrupa her zaman önemli ama rotasyonun durumu ortada 3 adam ekledik 3 adam çıkardık kenardaki hamle oyuncularında değişen hiçbir şey olmadı.i

Açıkçası Rize dep'in önemi daha büyük bu kadar hakem pisliğine rağmen Avrupa'yı filan düşünmemek lazım bu şeref yoksunlarına nefes aldırmadan 3/3 yapıp kaosa sürükleme
hepsini kaldıracak güçte bir takım var elimizde şu an - AZ turundan sonra tüm o beraberliklerin vs yükünü sallamış olacaksın .

en önemlisi moral olacak - taraftar sakinleşecek , kafayı sahaya verecek.

Temel sebep siyasetin bu kadar futbolun içinde olması ve insanların farklı telaşeleri

Futbol bayağı izleniyor ama öyle boktan zeminlerin olduğu garip statlar, kötü hakemler ve kaos için vakit harcamaya gerek duymuyorlar.

Eskiden küçük ve dolan statlar vardı artık yok
Evet eskiden seviliyormuş

İleride belki yeniden sevilir

Toplumsal olarak büyük bir kırılma yaşanması gerekiyor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt