Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.487
- 20.833
- 2.233
Izleyenler. ForumdanNerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izleyenler. ForumdanNerede?
Sözlükte detaylı olarak oynadığı süreleri vermişlerdi, orda aklımda kaldığı kadar belirtmişlerdi.. oradaki verilerle oyuncu başlığında paylaşılan analiz videosunda örtüşüyordu. Mesele ne olduğu değil nasıl faydalanacağımızdır; bu futbolcu özelinde demiyorum, tüm futbolcularımız için diyorum..
Köhn nerdeyse çakılı defans yav maçtaDerrick Köhn, boey ve oliseh in içinden geçiyormuş ya la. Bizim miydi bu adam kiralık mı. 3lü oynuyor bremen
as sağ bekleri cok iyiyse niye 10 m € bize bırakıp yedegi bırakmıyorlarCarmona 4'lünün beki iken. Juanlu Sanchez daha net 3'lü beki yani doğru oyuncuya gidilmiş aslında. Tabi 1 hafta önce neden gidilmemiş herhalde sorulması gereken soru bu burada.
Jacobs iyileşecek de peeh...Katılmıyom. Herkesin fit ve formda olduğu senaryoda kanat beklere Frankowski ve Jakobs koyup Barış'ı ileri atarım şahsen
Samimi fikrimi söyleyeyim.makul ve zeki bir Galatasaraylı (benim gözümde ve bendeki profil) biri olarak gördüğüm ve fikirlerini değerli gördüğüm için, uzatmayacam; ancak, nihayetinde bir baskı var mı, var; bu senin de kabulünde. Ve topçular da insan, ki %99u senin kadar zeki olmadıkları gibi eğitimli de değiller, o zaman neden olumsuz yönde etkileyeyim? Tekrara düşecem ama, burada yazılan direk değil dolaylı etkiliyor. Çünkü burda (sosyal medyada) yazılan stattaki taraftarı da etkiliyor; onların sinerjisi de futbolcuları..
Bu formsuzluğunu gösterir yedek olduğu anlamına gelmez. Yarım sezon ile yedeğe düştü denmez. Sanchez geçen yıl yedek soyundu bu yıl nelson; şimdi ne diyeceğiz ikisi için?Sadece oynadığı maçlardan ortalama dakika hesaplamanın saçmalığını izah etmeme gerek yoktur herhalde.
Sezon başından beri Genk 24 lig maçı yapmış, sadece 7 tanesinde ilk 11 çıkmış, onların da bazıları düzenli oynayanlardan biri eksik olduğu için zaten. 12 maçta da kulübede oturmuş, bunların 3 tanesinde de sonradan oyuna girmiş. Bu adama "yedeğe düştü" demenin yanlış olduğunu iddia etmeyin bari.
Bu lahmacun ing 2.ligindeki hullu 24 e almış
Trde herhangi bir 3.lig takımı ne kadar ki alalım yaw herkes para koysun aramızda yönetim td transfer komitesi dağılımı yapar yönetiriz
Hepimiz madem uzmanız neyi bekliyoruz ki
rezaletİcardi 8 Eylül 2022de gelmiş 87 maça çıkmış şuana kadar
Tam bi şarlatan.her boku anlatıyor.juanlu ve arnau doğru profil.aslinda frankowski yerine bu ikisinden birine yatırım yapılmalı.ama okan bey hazır oyuncu sever,yetistiremez.samiyen haber yüzünden sosyal medyadaki taraftarımız cok fazla manipüle edilmeye başlandı
kendi ellerimizle celladımızı büyüttük gibi hissediyorum
inanılmaz toxic bi kitle oluşmaya başladı
Sebebi 1 hafta önce transfer dönemi açıktı şimdi kapalıAs bekini 10 milyona satıyor da yedeğini neden 8e vermiyor? Bu hesapta ciddi bir mantık hatası var, işin içinde yine algı yoksa.
kaç gole katkı vermişİcardi 8 Eylül 2022de gelmiş 87 maça çıkmış şuana kadar