Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlükte detaylı olarak oynadığı süreleri vermişlerdi, orda aklımda kaldığı kadar belirtmişlerdi.. oradaki verilerle oyuncu başlığında paylaşılan analiz videosunda örtüşüyordu. Mesele ne olduğu değil nasıl faydalanacağımızdır; bu futbolcu özelinde demiyorum, tüm futbolcularımız için diyorum..

Sadece oynadığı maçlardan ortalama dakika hesaplamanın saçmalığını izah etmeme gerek yoktur herhalde.

Sezon başından beri Genk 24 lig maçı yapmış, sadece 7 tanesinde ilk 11 çıkmış, onların da bazıları düzenli oynayanlardan biri eksik olduğu için zaten. 12 maçta da kulübede oturmuş, bunların 3 tanesinde de sonradan oyuna girmiş. Bu adama "yedeğe düştü" demenin yanlış olduğunu iddia etmeyin bari.

Carmona 4'lünün beki iken. Juanlu Sanchez daha net 3'lü beki yani doğru oyuncuya gidilmiş aslında. Tabi 1 hafta önce neden gidilmemiş herhalde sorulması gereken soru bu burada.
as sağ bekleri cok iyiyse niye 10 m € bize bırakıp yedegi bırakmıyorlar

demek ki sevilla bişeyler cevirmiş

makul ve zeki bir Galatasaraylı (benim gözümde ve bendeki profil) biri olarak gördüğüm ve fikirlerini değerli gördüğüm için, uzatmayacam; ancak, nihayetinde bir baskı var mı, var; bu senin de kabulünde. Ve topçular da insan, ki %99u senin kadar zeki olmadıkları gibi eğitimli de değiller, o zaman neden olumsuz yönde etkileyeyim? Tekrara düşecem ama, burada yazılan direk değil dolaylı etkiliyor. Çünkü burda (sosyal medyada) yazılan stattaki taraftarı da etkiliyor; onların sinerjisi de futbolcuları..
Samimi fikrimi söyleyeyim.

Mesela Sara da çok iyi karşılanmadı, tarihin açık ara en maliyetli oyuncusu, tam o gün Beşiktaş'a sonra da Young Boys'a elendik. Sonrasında oyuncu toplayıp kendisini sevdirdi değil mi, ilk izlenim çok olumlu değildi.

Cuesta için bahsettiğin linci yapanlar bunu herkese yapıyor, bazen farklı takım taraftarları bile oluyor mesela Manaj'ın Barış'a bastığı akşam Manaj sayısız ölüm tehditi aldı, adam umursamadı bile, zamlı sözleşme uzattı devam ediyor.

Çoğu zaman oyuncuların umrunda dahi değil ki Cuesta da maaşına % 50'den fazla zam almış oldu, yüksek bir bonservis ödendi zaten bu oyuncuların yapması gereken sahaya odaklanmak, ben öyle etkileneceğini sanmıyorum.

En azından kötü oynarsa buna bağlayacaksak bence şimdiden bahane olur. Ben kendini gösterecek olanın Sara gibi olacağını düşünüyorum her zaman. Çünkü oyuncu yetersizse belki bugün değil ama bir kaç kötü maç sonrası her türlü tepki görür ister istemez.

Samiyen neden gereksiz bilgiler veriyosun.juanlu daha doğru bizim icin

Sadece oynadığı maçlardan ortalama dakika hesaplamanın saçmalığını izah etmeme gerek yoktur herhalde.

Sezon başından beri Genk 24 lig maçı yapmış, sadece 7 tanesinde ilk 11 çıkmış, onların da bazıları düzenli oynayanlardan biri eksik olduğu için zaten. 12 maçta da kulübede oturmuş, bunların 3 tanesinde de sonradan oyuna girmiş. Bu adama "yedeğe düştü" demenin yanlış olduğunu iddia etmeyin bari.
Bu formsuzluğunu gösterir yedek olduğu anlamına gelmez. Yarım sezon ile yedeğe düştü denmez. Sanchez geçen yıl yedek soyundu bu yıl nelson; şimdi ne diyeceğiz ikisi için?

Bu lahmacun ing 2.ligindeki hullu 24 e almış

Trde herhangi bir 3.lig takımı ne kadar ki alalım yaw herkes para koysun aramızda yönetim td transfer komitesi dağılımı yapar yönetiriz

Hepimiz madem uzmanız neyi bekliyoruz ki

O iş o kadar kolay değil. Kulübü 30'a alıyor tüm yükümlülüğü ile birlikte. Totalde ödesiği 70-80'i buluyor. Üzerine iyi takım kurmak için bir 50 m daha transfere gömüyor. Halihazırda Hull küme düşme hattında ve daha geçen ay İngiliz basını Hull'un borçları ödeyemediğini ve ekonomik olarak çöküşe gittiğini söyledi. Ezcümle şimdi aldiği paraya satamaz, cebinden harcadığı 100 m. 'da uçtu.
Türkiye'de bu şekilde bir kulüp alabilirler Göztepe'nin,Eyüp'ün olduğu gibi ama biz kendi kulübü, altyapıyı,branşları, bağlı şirketleri dâhi kurumsal şekilde yönetemezken 3.Ligle kimse ilgilenmez. Zaten Niğde'yi alıp denemiştik tutmadı. İstanbul'da da Beylerbeyi'ni almıştık olmamıştı.

Rakiple bogusurken cuesta:

4C3F86264371474A8B590D60B86EE48908530EDB

samiyen haber yüzünden sosyal medyadaki taraftarımız cok fazla manipüle edilmeye başlandı

kendi ellerimizle celladımızı büyüttük gibi hissediyorum

inanılmaz toxic bi kitle oluşmaya başladı
Tam bi şarlatan.her boku anlatıyor.juanlu ve arnau doğru profil.aslinda frankowski yerine bu ikisinden birine yatırım yapılmalı.ama okan bey hazır oyuncu sever,yetistiremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt