Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogruysa bu adam hakkinda insa edilen her sey dezenformasyon oluyor. geriye sadece boy kalir ona da diz ameliyati yapacagiz.
büyük bi algı calısması yapıldı

adama yedek denilerek

6 sezon her mac 11 oynamış adam bu sezon calkantılıymış

as sağ bekleri cok iyiyse niye 10 m € bize bırakıp yedegi bırakmıyorlar

demek ki sevilla bişeyler cevirmiş
Carmona'ya gitmeyip Juanlu'ya gitmek zaten 3'lü oynadığımızı düşünerek doğru olan. Eğer Juanlu'ya da 1 hafta önce teklif vermişsek bunda yanlış bir şey yok. Juanlu'ya daha sonra teklif verdiysek burada eleştirilecek nokta neden Juanlu'ya teklifi daha önce yapmadınız olur. Samiyen seviyor bu etkileşim işlerini.

Köhn' e şans verilebilirdi, çok kolay harcandı. Okan efendi' nin harcadığı iyi oyunculardan birisii..
Köhnü döver gibi gönderdi taraftar gitsin de gitsin burda bile beş yüz tane olumsuz yorum yazıldı bi tek Okan buruk yedi demek ayıptır idare edemediği oyuncular var ama köhn mevzusunda taraftarın da orta düşüncesi bu yöndeydi

dogruysa bu adam hakkinda insa edilen her sey dezenformasyon oluyor. geriye sadece boy kalir ona da diz ameliyati yapacagiz.
Galatasaray taraftari hızla fenerbahcelesme yoluna girdi.geri dönüşü de yok artık.ali koçun koyunları gibi me derler yakinda

Acaba Avrupa'da transfer bitmeden kassak Cuesta + Frankowski/Pina yerine hangi bekle hangi stoperi düşürecektik

Simic + Juanlu gibi bir şey mi

Ben bu samiyene etkilesimi vereceğim yakında.bekle velet

Samimi fikrimi söyleyeyim.

Mesela Sara da çok iyi karşılanmadı, tarihin açık ara en maliyetli oyuncusu, tam o gün Beşiktaş'a sonra da Young Boys'a elendik. Sonrasında oyuncu toplayıp kendisini sevdirdi değil mi, ilk izlenim çok olumlu değildi.

Cuesta için bahsettiğin linci yapanlar bunu herkese yapıyor, bazen farklı takım taraftarları bile oluyor mesela Manaj'ın Barış'a bastığı akşam Manaj sayısız ölüm tehditi aldı, adam umursamadı bile, zamlı sözleşme uzattı devam ediyor.

Çoğu zaman oyuncuların umrunda dahi değil ki Cuesta da maaşına % 50'den fazla zam almış oldu, yüksek bir bonservis ödendi zaten bu oyuncuların yapması gereken sahaya odaklanmak, ben öyle etkileneceğini sanmıyorum.

En azından kötü oynarsa buna bağlayacaksak bence şimdiden bahane olur. Ben kendini gösterecek olanın Sara gibi olacağını düşünüyorum her zaman. Çünkü oyuncu yetersizse belki bugün değil ama bir kaç kötü maç sonrası her türlü tepki görür ister istemez.
Samimi fikrimi söyleyeyim.

Mesela Sara da çok iyi karşılanmadı, tarihin açık ara en maliyetli oyuncusu, tam o gün Beşiktaş'a sonra da Young Boys'a elendik. Sonrasında oyuncu toplayıp kendisini sevdirdi değil mi, ilk izlenim çok olumlu değildi.

Cuesta için bahsettiğin linci yapanlar bunu herkese yapıyor, bazen farklı takım taraftarları bile oluyor mesela Manaj'ın Barış'a bastığı akşam Manaj sayısız ölüm tehditi aldı, adam umursamadı bile, zamlı sözleşme uzattı devam ediyor.

Çoğu zaman oyuncuların umrunda dahi değil ki Cuesta da maaşına % 50'den fazla zam almış oldu, yüksek bir bonservis ödendi zaten bu oyuncuların yapması gereken sahaya odaklanmak, ben öyle etkileneceğini sanmıyorum.

En azından kötü oynarsa buna bağlayacaksak bence şimdiden bahane olur. Ben kendini gösterecek olanın Sara gibi olacağını düşünüyorum her zaman. Çünkü oyuncu yetersizse belki bugün değil ama bir kaç kötü maç sonrası her türlü tepki görür ister istemez.
Aksini iddia etmiyorum, Sara konusunda yazdıklarına. Manaj olayı farklı, kendi taraftarından tepki gelmedi, tam tersi taraftarı camiası ve hatta fbkj taraftarı dahi sahip çıktı kendisine. Olması gerek etkilenmemek ama insan elimizdeki obje ve dolayısıyla profesyonel de olsa etkileniyor. İcardi bu kadar sevilmeseydi böyle verimli olabilir miydi? Taraftarın sevgisi iyileştirir; tepkisi de çekingenleştirir ve maalesef mental olarak dağılır.

Carmona'ya gitmeyip Juanlu'ya gitmek zaten 3'lü oynadığımızı düşünerek doğru olan. Eğer Juanlu'ya da 1 hafta önce teklif vermişsek bunda yanlış bir şey yok. Juanlu'ya daha sonra teklif verdiysek burada eleştirilecek nokta neden Juanlu'ya teklifi daha önce yapmadınız olur. Samiyen seviyor bu etkileşim işlerini.
Silmiş twiti.buna kim ne bilgi veryosa kessin transfer icin.diger türlü yararlı bi hesap

her transfer dönemi yemin ederim kanser mod arttıkça artıyor ya delirmemek elde değil.

ulan bir haber çıkıyor sonra bizim işbilmezleri arıyorlardır "Lan lan cuestadan cukkaladık , bu bi adam şu bek işinden de cukkalayalım" gibisinden aradıkça arıyordur

error veriyordur bizimkiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt