Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutucu = 6.5
Morata = 8
Cuesta=3
Lemina=7

Fb:

Skriniar=7.5
Carlos=6
Mimovic=5.5 (oynatamayacakları için)
Talisca=7

Maliyetler gözardı edilmiştir.

Forumda fm oynamayan tek kişiyim.sigara ve alkol de kullanmiyorum.kumar alışkanlığım da yok.magazin çok severim,siyaset sevmem anlasam da.muzik ve yemek zevkim iyidir.ama kızlar yine de terkediyor,en keyifli oldugum tek zaman transfer dönemi heycani
Ağlattın lan

O ne demek açıklar misin
Üst düzey bir kondisyonlama tekniği. OB de uyguluyor bu tekniği Coach Melih anlatmıştı

O yüzden Cuesta hazır geldi dedi herhalde OB. Periyodizasyon yaramış Cuesta'ya. Yoksa Genk'in onu kesip Smets ve Sadick'ı oynatarak şampiyonluğa koşma durumu yok. Hatta şampiyonluk yolunda Cuesta onlara o kadar lazımmış ki o yüzden dönem kapandıktan sonra yollamaya razı olmuşlar

abi yani çağır hocayı

hocam şunlar var elde - hangsi ...

seçtir...
git..
bitir...

ne kadar zor olabilir

İLLA ve İLLA son 3 -4 saati mi bekleyecekler - nasıl işbilmezlik - asıl bir iş yapış şekli.

gerçekten bir an önce bu yönetim gitmeli - şu işleri sözde koşturan adamlarda GS ihya edecek projeye de el atacak..

allahım sen bize sabır ver ...

Forumda fm oynamayan tek kişiyim.sigara ve alkol de kullanmiyorum.kumar alışkanlığım da yok.magazin çok severim,siyaset sevmem anlasam da.muzik ve yemek zevkim iyidir.ama kızlar yine de terkediyor,en keyifli oldugum tek zaman transfer dönemi heycani
Fati ve Christensen haritalarına baksana fırsat çıkabilir haftasonu

Tüm Sterlingler sana feda olsun lan Sergei

Haluk Yürekli: "İlk başta 3+0.5 m euro anlaşılmıştı o dönem Trabzonspor peşin istiyordu şu an rakam 4.5'lara geldi Trabzon yine peşin istiyor aradaki tek problem peşin istemeleri Okan hocada Jakobs sebebiylede çok istiyormuş."
Çetinçalı yazdıktan sonra alacağımızı hissetmiştim, bir şekilde orta yol bulur bunlar

Bu arada ben gs özelinde değil bizim özelimizde demiştim kulüp alma işini
Sory, 😁yapılır ama en yakınındaki alt lig maçlarına git, oradaki liglerdeki sefaleti canlı canlı gördükten sonra tekrar bir değerlendir. Yurt dışında bu iş mantıklı, alt lig organizasyonunu Federasyonlar çok iyi yapıyor ama bizde aşırı para olmazsa o bataklıkta ayakta kalmak zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt