- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.925
- 5.338
1 ay önce sevilla as sag beki 10m € anlasmaya hazırdı şimdi yedege gittik vermıyorlar diye bişey atmıstı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay önce sevilla as sag beki 10m € anlasmaya hazırdı şimdi yedege gittik vermıyorlar diye bişey atmıstı
Uzun ilişki adamı değilim,bi de sahiplenilmeyi sevmiyorum.teoman gibiyim biraz sikilganimneden terkediyorlar
fazla mı ilgi veriyorsun
Ağlattın lanForumda fm oynamayan tek kişiyim.sigara ve alkol de kullanmiyorum.kumar alışkanlığım da yok.magazin çok severim,siyaset sevmem anlasam da.muzik ve yemek zevkim iyidir.ama kızlar yine de terkediyor,en keyifli oldugum tek zaman transfer dönemi heycani
Malesef çabuk gaza geliyor.
Üst düzey bir kondisyonlama tekniği. OB de uyguluyor bu tekniği Coach Melih anlatmıştıO ne demek açıklar misin
sende biraz eril enerji yok gibi dostumUzun ilişki adamı değilim,bi de sahiplenilmeyi sevmiyorum.teoman gibiyim biraz sikilganim
Durdurulamiyor üstad 3-4 saat oynadim doyamadimFC25te Frankowski enfes. Acayip patlıyor. Müthiş çevik.
Hemen alalım
Fati ve Christensen haritalarına baksana fırsat çıkabilir haftasonuForumda fm oynamayan tek kişiyim.sigara ve alkol de kullanmiyorum.kumar alışkanlığım da yok.magazin çok severim,siyaset sevmem anlasam da.muzik ve yemek zevkim iyidir.ama kızlar yine de terkediyor,en keyifli oldugum tek zaman transfer dönemi heycani
Tüm Sterlingler sana feda olsun lan SergeiForumda fm oynamayan tek kişiyim.sigara ve alkol de kullanmiyorum.kumar alışkanlığım da yok.magazin çok severim,siyaset sevmem anlasam da.muzik ve yemek zevkim iyidir.ama kızlar yine de terkediyor,en keyifli oldugum tek zaman transfer dönemi heycani
sende biraz eril enerji yok gibi dostum
Çetinçalı yazdıktan sonra alacağımızı hissetmiştim, bir şekilde orta yol bulur bunlarHaluk Yürekli: "İlk başta 3+0.5 m euro anlaşılmıştı o dönem Trabzonspor peşin istiyordu şu an rakam 4.5'lara geldi Trabzon yine peşin istiyor aradaki tek problem peşin istemeleri Okan hocada Jakobs sebebiylede çok istiyormuş."
bu yönetimle son süreçte gene para az kalıyor muhabbetiyle kimseye yakın değiliz gibiRenktaşlar kimi alacaz kime yakınız?
Sory,Bu arada ben gs özelinde değil bizim özelimizde demiştim kulüp alma işini
şu cümlede o kadar çok yanlış detay var ki üstüne düşünülmesi gereken.Okan hocada Jakobs sebebiylede çok istiyormuş.