Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son durumu özet geçiniz pls
Anladığım kadarıyla Frank'a 7 vermişiz, Lens daha fazla istiyormuş. Juanlu'ya 10 milyon üzeri sanırım teklif yapmışız onların beklenti 20 milyona yakınmış çıkan haberlere göre her türlü mokoko geliyor gibi. Frank tarafında oyuncu ile anlaşılmış iddialara göre 1.7 m € seviyelerinde, 2 + 1 opsiyonlu şekilde sözleşme süresi.

adam gelmek istiyorusa - bizimkiler kafalamışsa , bir orta yol bulunur biter

tek sıkıntı taraftarları anormal tepki vermiş - çokta uzatmamak lazım zaten 3 gün kalmış - bir kerede son saniyeyi beklemeyelim.

Muslera kariyerinin en kötü sezonunu geçirmesine rağmen;

Eğer bu yönetim devam ederse Muslera'nın yerine getirecekleri kaleci konusunu düşününce tüylerim ürperiyor.

Gidip son gün Zapata ayarı bir kaleciyi 15 Milyon'a alma ihtimalleri çok yüksek.

Şaka mı bu yorum

Senin forvetinde morata icardi Osimhem on numaran mertens orta sahan sara torreira stoper in sanchez farkındasın değil mi?

Neye göre bu yorumu yaptın merak ettim

Anladığım kadarıyla Frank'a 7 vermişiz, Lens daha fazla istiyormuş. Juanlu'ya 10 milyon üzeri sanırım teklif yapmışız onların beklenti 20 milyona yakınmış çıkan haberlere göre her türlü mokoko geliyor gibi. Frank tarafında oyuncu ile anlaşılmış iddialara göre 1.7 m € seviyelerinde, 2 + 1 opsiyonlu şekilde sözleşme süresi.
Vallaha bu juanlu aradığımız bek değil çocuk çizgiye inince aynı bizimkiler gibi karambole içeri atıyor topu 10 milyon üstü verilecek adam değil bence bu

Juanlu değil frank lazım yaşa bakmıyorum juanlu hücumda etkili değil gibi duruyor dörtlü beki gibi

İstikrarlı düzenli oynayan ortalama üstü topçu

Sallai gibiler yerine böylesi daha makul yaşı geçmişse
Ben de olumluyum kendisine karşı.

Hatta stoper dışında lemina, kutucu, morata ve olursa çaykovski bayağı 4/4 iyi iş gibi duruyor sanki.

Yanlız stoper transferimiz fecaat duruyor kağıt üzerinde.

Tabi transfer işi bu. Garip garip tutar/tutmazlar olabiliyor.

Bakarsın lemina dahi tutmaz, bir tek o stoper çılgın atar. :)

Evet biz de anlayamıyoruz

sdfsaads.webp

gene kendimizi dev aynalarında gördüğümüz anlar.

acaba aslında bitirdikte - kontenjan açma için yusufu mu kiralamaya çalışıyoruz

gerçi bitse baskı yüzünden yönetim 2 dk duramaz - gsyiad'ın katkılarıyla falan der.

Onlar 10 senede 1 sene başarısız oluyor

Biz 10 senenin 9unda

Başarısız olunan her sene, Avrupa’dan o 1 sezonunu yaşayan takımı kendi durumumuza örnek gösteriyoruz
trasnfer dönemi işini 5 büyük ligle aynı aralığa getirmek lazım.

hep kapansın biz kendi 10 günümüzde takılalım olayı hem maddi zarar , hem kötü stratejiye sürüyor (yönetici kalitesizliğinden)

haliyle düzgün yapılanmıyorsun son gün işlerini beklediğin için. sonra kura çekilince uçup kaçıyoruz, maçlarda görüyoruz tüm defoları

O degilde Yaz sezonunda Westhamdan Coufali alsaydik hem paramiz cebimizde kalirdi hem performans alirdik
o işler öyle olmuyor ya nese. baska yere transfer yaptı ve orada uzadı diye aynısı bizde olacak diye bir şey yok. boey in ilk dönemi kadro dışı kalma süreci akabinde ne yasandıysa tarihimizin en iyi transferi oldu, tutmayan angelinonun su anki mevcut durumu vs. bazı seyler oturmayınca olmuyor. milan roma maçını izledim tüm oyunu angelino üzerinden oynuyorlar. çok da vermli oynuyor git gel.

trasnfer dönemi işini 5 büyük ligle aynı aralığa getirmek lazım.

hep kapansın biz kendi 10 günümüzde takılalım olayı hem maddi zarar , hem kötü stratejiye sürüyor (yönetici kalitesizliğinden)

haliyle düzgün yapılanmıyorsun son gün işlerini beklediğin için. sonra kura çekilince uçup kaçıyoruz, maçlarda görüyoruz tüm defoları
Buna katılmıyorum bence o süre hala öyle kalmalı, o dönemin amacı Avrupa’dan ucuza oyuncu alma şansı olması, ha alamıyorsan zaten o dönem almayacaksın.

Doğru kullanılmayan bir dönem kısacası.

Buna katılmıyorum bence o süre hala öyle kalmalı, o dönemin amacı Avrupa’dan ucuza oyuncu alma şansı olması, ha alamıyorsan zaten o dönem almayacaksın.

Doğru kullanılmayan bir dönem kısacası.
haklılık payın var ama yanlış denklemlere de itiyor diye düşünüyorum.

elde kalan - ya da trasnfer olması beklenirken olamayan adamı bulsan eyvallahta, olmayacak adamlara hep +3 +5 bonservis kitlemece işleri oluyor gibi geliyor bana.

He dersinki "onu yönetim düşünecek, akıllı olup 1 hafta öncesinden bağlasın adamı" %100 haklı bir bakış.

örneğin ama bizimkilerin becerisi "avrupada kapansın , sonra menüde ne varsa yürüyelim" gibi duruyor . 1 kerede bitirelim vaktinde rahatlayalım mesela , TR içi trasnfer işleri kalsın o ek sürede.

Frank gelirse Jelert 2.yedeğe düşecek zaten anca kupa msçlarında oynar artık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası öyle ama kart cezalısı olur sakatlık olur vb. illaki sıra gelir.
Benim derdim elindekinin değerini düşürmemek ve mümkünse yükseltebilmek. Şu aşamada maksimum fayda için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt