- 31 Ağustos 2021
- 69.560
- 49.781
- 3.258
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
logo cok karanlik olmus ve arkasindaki aslan seyi cok abarti ve gereksiz olmusforma o kadar değilde (diğer siyah formayı tercih ederim mesela buna göre)
fermuarlı kötü değil sade düz siyah bi üst - ama hem çok pahalı hem de %100 polyester
Etraf baskısı olmuyor mu üstad bende bile basladi bu yastaHayır
Çok doğru kadının karşıma çıkması lazım
Keramettin okumaya üşenip soruyon, uğraşıp yazıp anlatıyoz ama like bile atmıyon. Yok sana özet mözet.Son durumu özet geçiniz pls
heh böyle olmalıydı bence de kesinlikle . en azından formada , fermuarlıda sade kalması daha günlük hayatta kolay giymeni sağlar ama ehh o paraya değecek ürün değil.logo cok karanlik olmus ve arkasindaki aslan seyi cok abarti ve gereksiz olmus
su daha guzel bence :
![]()
Hayır
Çok doğru kadının karşıma çıkması lazım
Alıntı gelmedi ağabey pardonKeramettin okumaya üşenip soruyon, uğraşıp yazıp anlatıyoz ama like bile atmıyon. Yok sana özet mözet.
pumadan rahatsizim , new balance bi farklilik olabilir onu isterdim aslinda.heh böyle olmalıydı bence de kesinlikle . en azından formada , fermuarlıda sade kalması daha günlük hayatta kolay giymeni sağlar ama ehh o paraya değecek ürün değil.
Niketa da pahlıydı bu ürünler bu arada ama bugünkü gibi uçurum yoktu (o zamandan 2 tane var bende hatta)
Etraf baskısı olmuyor mu üstad bende bile basladi bu yasta
Komsular soruyor
Harbi 4.5 k nedir ya 120 euro ediyor dünyanın her yeri için pahalı gibiYeni çıkan ceket güzel duruyor ama %100 polyester yapmışlar pamuklu yapın da alalım şunu 4.5k para vereceğiz bi de
Deodorant da hediye vermeleri lazım üstüneYeni çıkan ceket güzel duruyor ama %100 polyester yapmışlar pamuklu yapın da alalım şunu 4.5k para vereceğiz bi de
bimi azaltDeodorant da hediye vermeleri lazım üstüne
var tabide - hayat benim hayatım olm milletin baskısından bananeEtraf baskısı olmuyor mu üstad bende bile basladi bu yasta
Komsular soruyor
kesin gözüyle bakıyorum.Cuesta yarın oynar mı