Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanat bek lazım evet ama sırf almış olmak için almasınlar.
Sol stoper de lazım
Mertens yerine de oyuncu lazım.
Bu üç mevki içerisinde şahsen bir öncelik belirleyemiyorum. Kaliteli topçu olsun, kafi.

forma o kadar değilde (diğer siyah formayı tercih ederim mesela buna göre)

fermuarlı kötü değil sade düz siyah bi üst - ama hem çok pahalı hem de %100 polyester
logo cok karanlik olmus ve arkasindaki aslan seyi cok abarti ve gereksiz olmus

su daha guzel bence :

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

logo cok karanlik olmus ve arkasindaki aslan seyi cok abarti ve gereksiz olmus

su daha guzel bence :

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
heh böyle olmalıydı bence de kesinlikle . en azından formada , fermuarlıda sade kalması daha günlük hayatta kolay giymeni sağlar ama ehh o paraya değecek ürün değil.

Niketa da pahlıydı bu ürünler bu arada ama bugünkü gibi uçurum yoktu (o zamandan 2 tane var bende hatta)

heh böyle olmalıydı bence de kesinlikle . en azından formada , fermuarlıda sade kalması daha günlük hayatta kolay giymeni sağlar ama ehh o paraya değecek ürün değil.

Niketa da pahlıydı bu ürünler bu arada ama bugünkü gibi uçurum yoktu (o zamandan 2 tane var bende hatta)
pumadan rahatsizim , new balance bi farklilik olabilir onu isterdim aslinda.

New Balance AS Roma Tech Trainingsjack 2022-2023 Zwart

New Balance Reveals AS Roma 22/23 Home Kit

Yeni çıkan ceket güzel duruyor ama %100 polyester yapmışlar pamuklu yapın da alalım şunu 4.5k para vereceğiz bi de

Etraf baskısı olmuyor mu üstad bende bile basladi bu yasta

Komsular soruyor
var tabide - hayat benim hayatım olm milletin baskısından banane

evi onlar mı döndürecek - çocuğu onlar mı büyütecek(maddi kısmı tabi)

çok kolay güvenen biri olduğum için kadınların çok güzel kullandığı naifliğimde var , o yüzden epey dikkatli davranıyorum o işlerde. kadınların düşünüş biçimi malum genel anlamda.

evlenmek için evlenmek kolay - ama beni yukarı çıkaracak, bana bir şey ekleyecek aynı çizgide bir kadın bulamadım.

Bulsam evlenirim - o taşın altına sırf ben elimi koymayacağıma emin olarak. He anneye bir torun , kendim içinde ufak padawan ister istemez içgüdüsel olarak arzuluyorsun ama diğer faktörler bastırıyor.

ama TRANSFER NÖBETİNDEYİZ olm napıyon sen.

Frankowskiiii diye uç kaç biraz.

Hadi bitirin şu trasnferide futbola bakalım ya harbi baydınız he

adam istiyor zaten bitecek gibi - btmezse yeni bir taraftar yangını gelecek (eleştiriden kopuk şekilde tabii her zmaanki gibi gereksiz seviyede)

uğraştırmayın işte

(@Oral Sevmez in konuyu depresifleştirmesinden sonra konuyu canlandırma çabamdır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt