Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşı 1.5 milyon euro olacaksa olabilir, hem yüksek bonservis hem yüksek maaş aptallıktan başka birşey değil çünkü.
maaşında eminimki 1.5 + 500 yada 1.7 +500 gibi bir şeylerle ikna edilecek - zaten ikna kısmında öyle bir şey olmuşki adam tamam demiş , yoksa kadrodan niye çıkarılsın.

he bizimkiler işi bitirmeye yakınken X menajer "ya şu çocuk var bakın 3 M fırsat " diye aramışsa bunları - Lens tarafıda " e bitiryorduk neye fiyat kırdınız şimdi" moduna girmişse (eren elmalı gibi son anda fiyat düşürmüşsek) inşallah ifşa ederler "böyle trasnfer diyaloğu görmedik hiç" diye ...

adamlarda attım 7-7.5 a okeyken 10 M paket ister sonra mesela. onlarda taraftar baskısında sonuçta.

Satmak istemedikleri adam için pazarlık yapmazlar,kadroya da almamışlar üstelik.7+2 ye biter
sıkıntı zaten onlarda değil bence

tamamne bizim yönetim ok deyip bekletiyordur bir şey yapıyordur - o harcadıkları zamanda da olmuş iş bozuluyordur.

eminim ama kanıtlayamam işte.

Hepte merak ettiğim eğer Pavlovici 20 milyona alsaydık apoyla birlikte 2 sol ayak stoper mi oynayacaktı

Plansız iş yaptıkları o kadar belli ki

maaşında eminimki 1.5 + 500 yada 1.7 +500 gibi bir şeylerle ikna edilecek - zaten ikna kısmında öyle bir şey olmuşki adam tamam demiş , yoksa kadrodan niye çıkarılsın.

he bizimkiler işi bitirmeye yakınken X menajer "ya şu çocuk var bakın 3 M fırsat " diye aramışsa bunları - Lens tarafıda " e bitiryorduk neye fiyat kırdınız şimdi" moduna girmişse (eren elmalı gibi son anda fiyat düşürmüşsek) inşallah ifşa ederler "böyle trasnfer diyaloğu görmedik hiç" diye ...

adamlarda attım 7-7.5 a okeyken 10 M paket ister sonra mesela. onlarda taraftar baskısında sonuçta.
2.5 falan konuşuluyor, akıl tutulması falan yaşıyor bizim yöneticiler

2.5 falan konuşuluyor, akıl tutulması falan yaşıyor bizim yöneticiler
kendilerini o pozisyona sokuyorlar bence daha çok.

dün takımda olmayışı göründüğünde gündem olmadan ÇAT diye bitmesi lazımdı.

şu an şartlar nerelere gelmiştir bilmiyorumda adamların zaten satma gibi zorunluluğu yok , transfer kapalı - sana geçirdikçe geçirecekler.

sende taraftardan ödün koptuğu için sonunda kendi işbilmezliğin yüzünen artan fiyata OK demek zorunda kalacaksın.

şahsen adamlar 8 nakit verin bitsin diyor diye düşünüyorum.

bizimkiler 5+200+500+300+750+250 gibi bri şeyler kasıyor.

maaşta 1.7-1.8 olacakmış gibi hissim var ama bu kadar uzadıysa bitiremeyecekler.

herifte bir güzel küfreder bize muhtemelen - yazında fener alır osai'yi bize ittirip sözleşme yenilemeden.

uçuş öncesi skriniar kaptıran yönetimden ne beklentimiz olmalı ki zaten (maliyetten değil - işi ele aşış olarak diyorum)

2-3 gün daha kıvranıp son gün Lens’in istediği parayı verip getirirler adamı
Fırsat transferi diye bugünlere kalırsan millet yağlı kazığı hazırlayıp seni bekler

Hepte merak ettiğim eğer Pavlovici 20 milyona alsaydık apoyla birlikte 2 sol ayak stoper mi oynayacaktı

Plansız iş yaptıkları o kadar belli ki

O halde Apo oynamayacaktı rtaş ztn sene sonu El Fateh fln gibi bi yere gider. Hatta cuesta sol stoper olarak baya oynamış şimdi bile Apo kesilebilir yani……….

2.5 vermişizdir zaten ondan şüphem yok, sallaiye verilen maaş açlık sınırını 2.5 m yaptı. fran için de bulamayacağı fırsat, şimdi bize olmazsa yaza muhtemelen arabistan yapabilir
Bulunmayan Hint kumaşı olur veya genç biri dersin ki potansiyele yatırım yaparsın , hepsine varım. Oyuncunun temel yetenekleri de 10 üzerinden ortalama 7 de olabilir eyvallah ama daha dune kadar burada 10 kişiden 8'i 'Frankowski kim lan' dediğiniz adama bu tarz paraları nasıl göze alıyorlar aklım almıyor. Kendi şirketlerinde olsa acaba bu kadar bonkör olur mu yine bunlar? Yarın oyuncu begenilmezse nasıl elden çıkaran kimse düşünmüyor. Millet LaLiga 2'den 6-7 milyona 20 yaşındaki sagbeki bulup aliyor, maaşı da 1 milyon yok üstelik.

Daha sezon başında Doue transferinde bizimkiler doğru yolu buldular sonunda demiştim ama bu kısa sürdü yine maalesef.

Transfer döneminde aldığımız oyuncularin başarılı olacağına inanıyorum ama yanlışlik surda Lemina Carlos Cuesta gibi oyuncular çok önceden gelebilirdi sağ bek Avruya yazılıp yazilmamasi bir yana orta saha ile beraber ilk alınması gereken mevkiydi.Suan Frankowski alınsa bile ligde oynayabilecek şahsen lig için şuan oyuncu alınacaksa Mertensin olduğu bölgeye hücuma kalite yaratıcılık katacak bir oyuncuya daha çok ihtiyacımız var.

2-3 gün daha kıvranıp son gün Lens’in istediği parayı verip getirirler adamı
Fırsat transferi diye bugünlere kalırsan millet yağlı kazığı hazırlayıp seni bekler
o kıvırmalarla son gün sana 10 milyon derler , ellerine düşmüş oluyorsun TAMAMEN

ya da taraftarın küfür kıyametine boyun eğecek, onlarca lafı yiyip bi tane kapalı kutu ek harcamalı adam getirirler son gün.

franko iyi oyuncu ama o kadar

beklentiyi abartılı yükseltmeye gerek yok

Gerçekten Türk GS halkı algıyla olabilecek transferlere yeşil ışık yakıp kırmızı yakıyor. 1 ay önce frankowski desek herkes söverdi şimdi frankowski dünyanın en iyi beki oldu.

Forum çok hevesli bu adama karşı ama bu tarz topçu bizde 3 tane var. İcardi ve ziyech zaha falan bu sene olmadığı için bize kreatif topçu lazım ligin ikinci yarısında takım zaten tempolu çalışkan topçularla dolu gelse de çok faydalı olamaz yunus barış ve sallai den formayı zor alır gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt