Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.102
- 39.905
- 2.953
Pound isterunMark olmaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pound isterunMark olmaz mı?
Dun izleyemezdin ztn rts. Mac persembe gunuydudün izleyemedim ama oyun içinde de iyiymiş sanırım ilk maçtaki mallığı atmış üzerinden herhalde
yani ligde 1500-2000 dk arası süre verip 8-10 gol katkısı rahat alabileceğimiz bir adam
tertemiz transfer bence
milli takım performansından sonra genk 6 m euro istemiş max
şimdi gözden düşmüş halde
yani sağlam kazık yedik
Olm 1 m - 4m diyorum 12 ne alaka
12 varsa elinde olmuş adam alırsın riske hiç bulaşmazsın
Utkucanın 15 senede tek doğrusu boey ve marcaoydu bence keremle barışı da sayabiliriz
Luyindama maliyet olarak yanlıştı mesela sara da müthiş topçu ama maliyeti yanlış tuttu ancak 20ye zar atacak göt yok bizde
Kalıbımı basıyorum kulüp bana 8 m bonservis 1.5-2 de maaş vereceğimiz bi stoper bul dese amatör halimle gider en az 20 tane adam bulurdum
Yanlışa bir yere kadar varım ama aptallığa yokum kulüpte enteresan işler yapılıyor
Galenoyu aldıkları için lige kaydetmeyeceklermiş king fırsat doğdu 6 aylığına istemez misin kaşar 10 no/forvet
Ofansif yönü zayıf gibi geldi bana videolardan gördüğüm kadarıyla defansif yönü iyijuanlu bu kadar iyi mi? izleyenler aydınlatsın
O halde Apo oynamayacaktı rtaş ztn sene sonu El Fateh fln gibi bi yere gider. Hatta cuesta sol stoper olarak baya oynamış şimdi bile Apo kesilebilir yani……….
cuesta
-sprinter, bi ara 36.4 km/h ulaşmış
-garanti pascı
-sıçraması iyi ama kafa konusunda ortalama
-önde basmayı seviyor ama boşa basıyor
-1e1 markajı net sıkıntı
-kolay çalım yiyor
-savunma sezgileri zayıf, rakibini kaçırıyor mğdahalede geç kalıyor
-pozisyon alması büyük sıkıntı

mustafa yumsuzcuesta
-sprinter, bi ara 36.4 km/h ulaşmış
-garanti pascı
-sıçraması iyi ama kafa konusunda ortalama
-önde basmayı seviyor ama boşa basıyor
-1e1 markajı net sıkıntı
-kolay çalım yiyor
-savunma sezgileri zayıf, rakibini kaçırıyor mğdahalede geç kalıyor
-pozisyon alması büyük sıkıntı
Bence de ne kadar daha fazlasını koparsak hesabı. Wagner Pina'ya teklifi yapıp transferi bitirme aşamasına gelirdim mesela. Lens'e de son teklifimiz bu vermiyorsanız güle güle derdim tabi ama bizimkiler ofislerinden ayrılıp görüşmeleri kendileri yapmadığı için bunu diyemezler.gerçekten satmamak isteselerdi oynatırlardı adamı bugün
buldular bizim avelleri 10a çakmanın derdindeler
Kaplan'ı bırakmıyorlar kiralık olarak sanırım bonservis istiyorlar Kaplan'da TR'ye dönmek istemiyor. Yunus Emre Konak'ı bilmiyorum ama bir yerli stopere daha ihtiyacımız var bu sistemde. Eren Elmalı vb yerli bek yerine stoperi tercih ederim şu an.Ahmetcan Kaplan ve Yunus Emre Konak kiralanabilir yerli olarak @Hasan Bekir