Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz aristokrasinin beşiği twitter da gezindim de

Okana inanılmaz bir tepki ve öfke var torente bile bu kadar yoktu

Lemina konusunda da herkes leminadan taraf olmuş
hoca açıklamasını yanlış yptı çünkü

daha teknik - saha içi fikirden bahsetmeliydi. en azından ligdeki rotasyonda daha çok ihtiyaç var falan demeliydi.

yüzeysel "ben öyle tercih ettim" sonucu çıkardı taraftar

iyi skor ve sonuçlarla düzelir .... AZ ye elenirsen Okan hoca üzerine oynayacak taraftar 2 gündür dediğim gibi.

cuesta

-sprinter, bi ara 36.4 km/h ulaşmış
-garanti pascı
-sıçraması iyi ama kafa konusunda ortalama
-önde basmayı seviyor ama boşa basıyor
-1e1 markajı net sıkıntı
-kolay çalım yiyor
-savunma sezgileri zayıf, rakibini kaçırıyor mğdahalede geç kalıyor
-pozisyon alması büyük sıkıntı

Benim de videolarda en dikkatimi çeken önde boş basması oldu ..İlk gördüğümde dedim bizim Dany'nin teknik olmayan hali gibi duruyor

Transfer istemiyorum. Bunlar sağbeke gidip 10 milyon euro verecekler.

Transfer istemiyorum. Bunlar sağbeke gidip 10 milyon euro verecekler.
örnek

8 Bonservis + 2.5 yıl x 2M maaş = 13 M EU total
10 bonservis + 2.5 yıl x 1.5 maaş = 13.75 EU total

denklemde fark yok. alttakini daha çok tercih ederim bu arada.

bir noktada da tamamen taraftar olarak bakıyorum - hesap kitap bizim işimiz değil o kadar (meraklı olana saygım sonsuz) . sonuç ve sahaya bakarız, önemseriz.

benim şahsi görüşümde seri hızlı çizgi adamı futbolun bug'ı - bu herif topla falan göreceğiz belki o kadar über değil (boeyde değildi) ama top taşırsa, koşu tarsa , şutuda varsa takımımda izlemek isterim. isteme nedenimde bu.

Bugün Florya'da sular pembe akıyormuş.

sdfsaads.webp

lens taraftar bakışı.

"başkana saygım var

ama adam gibi çıkıp Frankowski ayrılışını açıklamalı

Will Still (hoca sanırım) ve bizlere zorluk çıkarıyor ve sezn başı hedeflere karşı gelmiş oluyor

ticari kısmı verdiği sözün önünde tutuyor - üzücü."

Tam istenen özelliklere sahip olan bir stoper bulmadıkça büyük mali külfete girilmemeliydi. Cuesta yerine mesela Semih Güler' i bedavaya yakın maliyetle alır, oradan açığa çıkan bütçe ve kontenjanı sağlam bir solbek/kanat için harcardın, Eren' le filan da uğraşmazdın.

Bir planlama ve strateji güdülemiyor oluşu yine hocaya yazar daha çok. Yönetim zaten beceriksiz, takımın futbol aklı da ne istediğini bilemeyince böyle oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt