Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Juanlu Sanchez için yaptığı 10 milyon Euro'luk ikinci teklif de Sevilla tarafından reddedildi.

Teklifi oyuncuya ileten kulüp, Juanlu'nun ayrılma ihtimalini reddetmesi üzerine bu kararı aldı. (@abcdesevilla)

Alakası yok bizim gelirimiz tüm kalemlerde fenerden fazla stat, Avrupa, store ve sponsor

Oyuncu satışında bizden iyiler orası da nasıl oluyorsa işte

Ha arkamızda koç yok ama feneri gelirde her alanda tokatladık, bunda %80 pay da ETnin, takımın iyi olmasıyla birlikte tabii

fenerin bizden fazla kazanci var demedim baskan stat isinde loca denklemi degismedigi surece bizi gecme sanslari yok zaten. onun harici ET gecen yaz basi kapi kapi gezip kendi basina 40-50m euro sponsor topladi. bu yonetim de onun sirtinda gidiyor bu sene.

benim dedigim fener bizden az gelir etse de fazla para harcamaya meyilli her turlu. ffp’den ciktiklarindan beri deli harciyorlar. uefa kontrolu olmayan 2000lerdeki eski duzen olsa cepten gelir gostererek iyice cildirirlardi neyse ki o olmuyor.

Frankowski 2 ay sonra 30 olacak

Lens kulübü 30 yasindayken fransiz milli takim oyuncusu olan Clauss'u yakin zamanda 7,5 milyon euro'ya satti

Frankowski'ye ödenecek olan 8 milyon euro'yu geri alabilme ihtimalimiz hic yok. Gec kalirsan Polonya milli takim oyuncusuna fransiz milli takim oyuncusundan fazla fiyat cekerler.

Yusuf 6
Sallai 6
Cuesta 8
Jakobs 9
Jelert 9

Cogunun yasi daha satilacak seviyede olmasina ragmen yüksek bedeller ödendi. Bir de buraya Frankowski eklenirse ligde sampiyon olabilmek icin geri dönüsü neredeyse imkansiz olan 46 milyon euro bonservis bedeli harcanmis olacak.

Ortalama yabanci futbolculara cok para verilmeye baslandi. Hatipoglu ve Kavukcu transfer yapmaya devam ederse bunun degisme ihtimalini cok zor görüyorum. Birinin bu ikisine ve hocaya bir "höst" demesi gerekiyor. Hunharca para harciyoruz, kadroya baktigin zaman hala eksik duruyor.

Yukaridaki 5 oyuncunun hangisi ilk 11'in degismez oyuncusu?

Galatasaray'ın Juanlu Sanchez için yaptığı 10 milyon Euro'luk ikinci teklif de Sevilla tarafından reddedildi.

Teklifi oyuncuya ileten kulüp, Juanlu'nun ayrılma ihtimalini reddetmesi üzerine bu kararı aldı. (@abcdesevilla)
akıllı çocuk

Frankowski'ye ödenecek olan 8 milyon euro'yu geri alabilme ihtimalimiz hic yok. Gec kalirsan Polonya milli takim oyuncusuna fransiz milli takim oyuncusundan fazla fiyat cekerler.
29 yaşındaki adamı zaten niye eldn çıakralım diye alalım

2.5 sezon kullanırsın işte sonra herkes kendi yoluna - katkı verdiği sürece abzürt total bedel görmedikçe çok eleştirmiyorum ben açıkçası.

bahsettiğin çoğu problemin çözümü - tesisleşmiş , kendi sistemi olan, glboal olarak çocukları bulup yetiştirip takımlarına ekleyebileceğin hale getireceğin düzen kurulması lazım.

Erden Timur'un en en en çok yapmak istediği şey buydu ama HER ŞEY ile meşgul ettiler adamı.

Listende Yusuf sınırda (çok bonservis aslıdna -kullanmıyorsun ya da oynasın diye kiralamıyorsun)... sallai maaş olarak "çüş" ...diğeride ne kadar hocanın onayından geçtiğini bilemediğim haşırt maliyetler.

Jelert transferinden sonra neden bazilarinda genc oyuncu transferi istememe gibi bi durum oldu anlamadim

Dogru profilde genc bir oyuncu alinsaydi gorusler daha farkli olurdu

Aldigimiz tecrubeli oyuncularda ilk sezondan sonra surekli dusus oluyor
6 bons
800 bin euroya Doue alınmıştı bozulmasaydı

29 yaşındaki adamı zaten niye eldn çıakralım diye alalım

2.5 sezon kullanırsın işte sonra herkes kendi yoluna - katkı verdiği sürece abzürt total bedel görmedikçe çok eleştirmiyorum ben açıkçası.

bahsettiğin çoğu problemin çözümü - tesisleşmiş , kendi sistemi olan, glboal olarak çocukları bulup yetiştirip takımlarına ekleyebileceğin hale getireceğin düzen kurulması lazım.

Erden Timur'un en en en çok yapmak istediği şey buydu ama HER ŞEY ile meşgul ettiler adamı.

Listende Yusuf sınırda (çok bonservis aslıdna -kullanmıyorsun ya da oynasın diye kiralamıyorsun)... sallai maaş olarak "çüş" ...diğeride ne kadar hocanın onayından geçtiğini bilemediğim haşırt maliyetler.
Performans oyuncusu olacak herhangi bir yabanciyla 3 yillik sözlesme yapip 2 sene iyi katki alirsin (Mariano'yu 4.5 milyona almistik ve sampiyon kadronun 11 oyuncusuydu). 3.sene topluca cöküse gecmistik ama orada da ilk 11 oynamisti. 8-9 yüksek bedeller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt