- 16 Haziran 2010
- 203.075
- 154.923
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senkim geldi
Alakası yok bizim gelirimiz tüm kalemlerde fenerden fazla stat, Avrupa, store ve sponsor
Oyuncu satışında bizden iyiler orası da nasıl oluyorsa işte
Ha arkamızda koç yok ama feneri gelirde her alanda tokatladık, bunda %80 pay da ETnin, takımın iyi olmasıyla birlikte tabii
akıllı çocukGalatasaray'ın Juanlu Sanchez için yaptığı 10 milyon Euro'luk ikinci teklif de Sevilla tarafından reddedildi.
Teklifi oyuncuya ileten kulüp, Juanlu'nun ayrılma ihtimalini reddetmesi üzerine bu kararı aldı. (@abcdesevilla)
Gecmis olsun rts. Hali saha kariyeri de gittiHalisahada menisküsu yirttik ağrıdan dayanamıyorum @Oğuzhan Sesko nasıl bir nazarın var abv
29 yaşındaki adamı zaten niye eldn çıakralım diye alalımFrankowski'ye ödenecek olan 8 milyon euro'yu geri alabilme ihtimalimiz hic yok. Gec kalirsan Polonya milli takim oyuncusuna fransiz milli takim oyuncusundan fazla fiyat cekerler.
Juanlukim geldi
iptal oldu o sabahJuanlu
6 bonsJelert transferinden sonra neden bazilarinda genc oyuncu transferi istememe gibi bi durum oldu anlamadim
Dogru profilde genc bir oyuncu alinsaydi gorusler daha farkli olurdu
Aldigimiz tecrubeli oyuncularda ilk sezondan sonra surekli dusus oluyor
Performans oyuncusu olacak herhangi bir yabanciyla 3 yillik sözlesme yapip 2 sene iyi katki alirsin (Mariano'yu 4.5 milyona almistik ve sampiyon kadronun 11 oyuncusuydu). 3.sene topluca cöküse gecmistik ama orada da ilk 11 oynamisti. 8-9 yüksek bedeller.29 yaşındaki adamı zaten niye eldn çıakralım diye alalım
2.5 sezon kullanırsın işte sonra herkes kendi yoluna - katkı verdiği sürece abzürt total bedel görmedikçe çok eleştirmiyorum ben açıkçası.
bahsettiğin çoğu problemin çözümü - tesisleşmiş , kendi sistemi olan, glboal olarak çocukları bulup yetiştirip takımlarına ekleyebileceğin hale getireceğin düzen kurulması lazım.
Erden Timur'un en en en çok yapmak istediği şey buydu ama HER ŞEY ile meşgul ettiler adamı.
Listende Yusuf sınırda (çok bonservis aslıdna -kullanmıyorsun ya da oynasın diye kiralamıyorsun)... sallai maaş olarak "çüş" ...diğeride ne kadar hocanın onayından geçtiğini bilemediğim haşırt maliyetler.
Nasil olur? Gece kolpaci biri bitti diyorduiptal oldu o sabah
@Alper AltunNasil olur? Gece kolpaci biri bitti diyordu