Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu geçen sene devre arasında gelen mal gibi birini alacaklar neydi o malın adı

Muhtemelen şu an transfer heyeti evde otururken menajerlerden telefon bekleyip isim gelince transfermarkt'tan adamın bilgilerine bakıyorlar bizim gibi.

Samiyen Haber Gs Cimbom Foruma önerildi.Elon Musk'in bonservis beklentisi 3 lira.
Donald Trump GIF by PBS News

Dursun özbek ara transfer döneminde imkansızı başararak

kabız transferlerden zaha ziyech batsuayi gibi isimlerden kurtuldu!

Onun üzerine alvaro morata gibi dünya yıldızını kulubumuze getirdi

Hocası leminayı istememesine ragmen taraftara kulak verdi leminayı aldırdı!

Osimhenide almaya calısıyor taraftar icin ama gerek yok

Samiyen haberin zirvesi leminaydi.onu da taraftar zar zor aldirdi zaten.burhan 10 kere yazdi lemina haber gönderiyor diye.cuestayi da ondan once burhan hazretleri yazdı zaten.Bu ergen ne frankoswki Galatasarayda haberi verebilir,ne firsat transferi ismi verir.Zaniolo önerildi yazdı,dahası da yok bunun haberlerde fos.etkileşim delisi her menajer önerisini yaziyo

Benim tahminim pek çıkmaz ama Frankowski gelecek bize iyi bir maliyet girecek diye düşünüyorum. Biraz maliyeti düşünüp takıma genç atalım diye akıl ederlerse de Wagner Pina'yı alırlar.

Kadıoğlu benzeri tarzı var yazmışlar al sana fırsat transferi

bizim taraftar Lens hesabına mesaj atıyor bilgi verin diye :D

Hatipoplu ve kavukçuyu ben mi yönetici yaptım. Bunların bulacağı adam cuesta olur işte. Levent nazifoğlu, mehmet özbek, cenk ergün'den sonra bi de bunları bela etti başımıza
Dursun os eksikliğini tespit edip okana rağmen leminayı getirdi

Okan da sen misin lemina alan bende cuestayı istiyorum ver 8i al dedi o da almak zorunda kaldı

Dursun=lemina
Okan-cuesta

Cuesta suçunu dursuna niye atıyoruz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt