Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.690
- 11.108
- 1.838
lemina'dan sonra bi de cavanda dönerse şaşırmamDursun'un gs'yi vasatlığa alıştırma projesi tam gaz devam ediyor. Cavanda kıvamına gelmek üzereyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lemina'dan sonra bi de cavanda dönerse şaşırmamDursun'un gs'yi vasatlığa alıştırma projesi tam gaz devam ediyor. Cavanda kıvamına gelmek üzereyiz
Samiyen Haber Gs Cimbom Foruma önerildi.Elon Musk'in bonservis beklentisi 3 lira.
Ünlü İranlı menajer Amin Feryadi SamiKim Sami??
Hatipoplu ve kavukçuyu ben mi yönetici yaptım. Bunların bulacağı adam cuesta olur işte. Levent nazifoğlu, mehmet özbek, cenk ergün'den sonra bi de bunları bela etti başımızaDursun ne alaka cuestayı dursun mu keşfetti
Uza dursuncu recepaynen kardeş
icardileri morataları dursun almadı sanki
7/24 negatif msj yazmak insanı yormuyor mu?Uza dursuncu recep
Serj OrieŞu geçen sene devre arasında gelen mal gibi birini alacaklar neydi o malın adı
Zeki amdouni ye de benziyorÇocuk gakpo'ya da benziyor ferdi'ye de
7/24 negatif işler yapan dursunu savunmak sana zor gelmiyorsa ya çok rahatsındır ya da fb li olman lazım7/24 negatif msj yazmak insanı yormuyor mu?
bu kadar başarıya ragmen bide...
allahtan fbli degilmissin
Dursun os eksikliğini tespit edip okana rağmen leminayı getirdiHatipoplu ve kavukçuyu ben mi yönetici yaptım. Bunların bulacağı adam cuesta olur işte. Levent nazifoğlu, mehmet özbek, cenk ergün'den sonra bi de bunları bela etti başımıza