Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sülalesine küfrettirip tazminat alma peşinde olabilir

Son dönemde kimseye bu kadar kurulmadım

Arçelik’ten bant ihalesi sözü falan aldı karşılığında GSyi batırıyor gibi
Bu adam bence kötü niyetli değil ama inanılmaz derecede cahil

Ertem açıklama yapmışsınız cuescayı sahada görücez ,bana ceza verip acuna vermiyolar demişsiniz diyo verdiği cevaba bak

"Hayır kimseye açıklama falan yapmadım beni arayan muhabire cuescayı sahada görüceğimizi ve bana ceza verip başkalarına vermediklerini söyledim"

...

Transfer olmaz artık bundan sonra. Onun dışında açıklamalar fiyasko. Daha neden eleştirildiklerini bile anlayamamış muhtemelen. Sadece oyuncu ismi bazlı sanıyor eleştirilerinin nedenini.

Ertem açıklama yapmışsınız cuescayı sahada görücez ,bana ceza verip acuna vermiyolar demişsiniz diyo verdiği cevaba bak

"Hayır kimseye açıklama falan yapmadım beni arayan muhabire cuescayı sahada görüceğimizi ve bana ceza verip başkalarına vermediklerini söyledim"

...

muhtar adayindan transfer bekliyioz

...
Açıklama yapmadım derken yaptığını anlatıyor :asd:

Nesi kötü niyetli değil olm

Her transfer döneminde takım geriye gidiyor. Erden Timur eleştiren sözde objektiflerden ses yok nedense. İyi yemleniyorlar demek ki

dün hasan hüseyin (eskiaçık) denen kimin döllediği belli olmayan namussuza çok küfür ettim

bu arada eski açık net olarak bu hatipoğlu tarafından fonlanıyor!

kavukcuya erden timura laf çakıp
gerçi erden timura laf çakamıyorlarda
burada ki bazı sinsiler gibi altdan altdan eleştiriyorlar
hatipoğlunun h sini kullanmıyorlar eleştiride
para hibe eden kavukcuya sarmışlar!

varyaaaaa ben böyle gslilerin .....!

2015 yazında bi gün cüneyt tanman bi gün hamza çıkıp milleti delirtecek açıklamalar yapardı ona benzettim
Erden timur'u büyük adam zannediyorduk da haksızlık etmişim çok büyük adammış. Bu rezil beceriksizlere rağmen böyle başarılı bir takım kurabilmiş

dün hasan hüseyin (eskiaçık) denen kimin döllediği belli olmayan namussuza çok küfür ettim

bu arada eski açık net olarak bu hatipoğlu tarafından fonlanıyor!

kavukcuya erden timura laf çakıp
gerçi erden timura laf çakamıyorlarda
burada ki bazı sinsiler gibi altdan altdan eleştiriyorlar
hatipoğlunun h sini kullanmıyorlar eleştiride
para hibe eden kavukcuya sarmışlar!

varyaaaaa ben böyle gslilerin .....!
kim burda erdene laf söylüyor isim ver sövelim

2015 yazında bi gün cüneyt tanman bi gün hamza çıkıp milleti delirtecek açıklamalar yapardı ona benzettim

maxi pereira sabriden iyi değil deyip grosskreutzu son gün alıp yetiştiremedikleri dönem değil miydi o

gerçi cüneyt kaptan erkenden istifa etmişti durumu çözüp

Böyle çıkıp konuşarak Cuesta'yı daha da zor duruma sokuyor, taraftarı daha da dolduruyor.

Taraftarla didişmek çok akıllıca bir iş değil, sonuçta kimin kaybedeceği belli

maxi pereira sabriden iyi değil deyip grosskreutzu son gün alıp yetiştiremedikleri dönem değil miydi o

gerçi cüneyt kaptan erkenden istifa etmişti durumu çözüp
gross daha sonra olabilir hatırlayamadım

umut bu takımda yürüyene kadar oynar
gignaca gerek yok burak üzülmesin
sabri varken maxiye gerek yok
jem paul kemik gibidir

kafayı yediriyolardı her gün. hamzanın bok yemesiydi gerçi çoğu ne leş bi adamdı ya

Açıklama yapmadım derken yaptığını anlatıyor :asd:

Nesi kötü niyetli değil olm
Kötülük yapmak bile biraz bilgi birikim şeytani zeka donanım gerektirir bunda hiçbiri yok dümdüz 1 adam bu

Açıklama yapmadım derken yaptığını anlattığının farkında bile değil

Bu herif koltuğu kapınca hayatında hiç görmediği kadar sağda solda itibar gördü yapılan eleştiriler vız gelip tırıs gidiyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt