Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.072
- 25.393
- 3.183
Pina veto yemiş genç ve tecrübesiz diye. Tecrübeli olanı da çingene pazarlığı yaptığımız için alamıyormuşuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yatın uyuyun
kim diorPina veto yemiş genç ve tecrübesiz diye. Tecrübeli olanı da çingene pazarlığı ile alamıyoruz.
Okan hoca mevcut baskan ve yönetimle 3. kez şampiyon olmayı başarırsa heykeli dikilmeli.
sayfa sayfa Erden Timur savundum "uzun yazıyorsun okunmuyor " tepkisi aldım.Ben sen mason
Diğer iki reis kimlerdi
Hiçbir şey olmaz aksine överler.Divanda bunların canına okuyacaklar bence . Bizimkiler akııllı muhalefet yapar
2015 yazında bi gün cüneyt tanman bi gün hamza çıkıp milleti delirtecek açıklamalar yapardı ona benzettim
Albayraktam daha başarısız
Haluk haklı cıktı gene istifaya davet ederkenn. Adam muhabir olarak düşünmüyor taraftar gibi düşünüyorBurhan can
Serhan türk
Yakup vs
Hepsi Hatipoğlu’nu yağlıyordu, geldi ilk işi bunları mamalamak oldu, bu muhabirlerden de kurtulmalı Galatasaray.
Yakup İng bilmiyor daha gidip Tete sözleşmesini anlatıyordu, orada normal olan Yakup’u ziktirlemekti, ET karalıyor diye ona da ses çıkarmadılar bir Eray Yazgan kem küm etti
Bu ülkede başarılı olanı dürüst olanı anında paçalarından aşağı çekip yerlergs siyaseti ülke siyasetinden daha iğrenç
gül gibi adamdan ne istediniz şerefsizler
Jelert gibi patlamak isteniyorlarSamiyene göre transfer kapanmış genç oyuncu istemiyolarmış.