Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi hoş da sinan yılmaz herkesi beğeniyor ilk başta, ali ece nin değişik versiyonu sanki
en azından "izledim iyi adam" diye iki cümlede değil - uğraşılıp ekran görüntüsü vs koyularak üzerine konuşmuş.

öbür türlü olsa zaten adam youtube da değil kulüpte çalışırdı herhalde.

Adam gibi diğer mevkilere oyuncu bulamadıkça forvet adı geçiyor

Sinan sallai ve jelert gibi heriflerin takıma doldurulmasını istiyordu

Nelsson düşmanlığı ise farklı bir boyuttaydı programda gidip maç sonrası FMde düşürücem özelliklerini falan diyordu
Doğru. Kadro mühendisliği konusunda takıntılı fm tayfadan kendisi. Onun için koşsun, atletik olsun, zeka ve teknik önemli değil. Yıldız oyuncu düşmanı. Aslında tam bir scout kafa yapısı bu özellikler

Bugün tatil,
yarın ve ertesi gün panik, çırpınma , sessizlik, kıvırma, bu çocuklara yazık değil mi, kapanış

Frankowskiyi gelsin yav iyi orta kesen adam lazım. Çok önemli adam olur. Osimhen Morata onu bekliyor

transfer olsada Serbest 8 de Mustafa analizide dinlesek.

Evcil bir insansin demek. Ne iş yapıyorsunuz kurbağa bey
Freelance mimarım şu an. sektörde değerimiz bilinmediği için düzensiz olsada bu daha iyi getiride şimdilik...

bide apartman yönetiyorum

tanıdık çıksada kemerbugraz - florya projelerinde yapan firmayı denetleyen ekipte olsam...

Sallai o kadar vasat ve kötü ki 30 yaşında ki kariyerinin top noktası Lens olan Frankowski 5-6 maçtır çok iyi oynuyor diye bize Messi gibi geliyor.

En azından hızlanması var diyoruz.

Sallai de şut, hızlanma ve teknik olmadığı için rakiple boğuşmak dışında.

2-3 tane böyle adam geldi yarın Mertens, Muslera gidince takım iyice bunlara kalacak.

Bu sene şampiyonluğu almak zorundayız. Yoksa 2. Bir Erden bulana kadar bu yönetim ile çok zor.

Doğru. Kadro mühendisliği konusunda takıntılı fm tayfadan kendisi. Onun için koşsun, atletik olsun, zeka ve teknik önemli değil. Yıldız oyuncu düşmanı. Aslında tam bir scout kafa yapısı bu özellikler
Bu profilde olup başarılı olan zirve takım yok, Lens gibi arada parlayan kafaya oynayan takımlar var.

Büyük takımda doğru karar alıcı oyuncu ihtiyacı önemli, özellikle hücumda.

Hele de bizim takımda olması gereken geriye fiziksel kalitesi yüksekleri doldurup öne gittikçe karar alıcıları eklemek.

Sinan scoutluk yapmadı bu arada benim bildiğim extensor döneminden beri fmde öyle sadece.

Bu profilde olup başarılı olan zirve takım yok, Lens gibi arada parlayan kafaya oynayan takımlar var.

Büyük takımda doğru karar alıcı oyuncu ihtiyacı önemli, özellikle hücumda.

Hele de bizim takımda olması gereken geriye fiziksel kalitesi yüksekleri doldurup öne gittikçe karar alıcıları eklemek.

Sinan scoutluk yapmadı bu arada benim bildiğim extensor döneminden beri fmde öyle sadece.
Ben sanki bi anadolu takımında yaptı diye anımsıyorum da belki yanlış hatırlıyorumdur. Hikmet karaman ile çalışmıştı sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt