Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Can Erden hesabının kaç tane admini var yaw. Ne zaman baksam online. Biz zar zor para buluyoruz iki admin çalıştırıyoruz bu kaç tane tutmuş yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SanmamFb puan kaybeder mi bugün?
en azından "izledim iyi adam" diye iki cümlede değil - uğraşılıp ekran görüntüsü vs koyularak üzerine konuşmuş.iyi hoş da sinan yılmaz herkesi beğeniyor ilk başta, ali ece nin değişik versiyonu sanki
ıvır zıvır laptopu bütün gün açıkCan Erden hesabının kaç tane admini var yaw. Ne zaman baksam online. Biz zar zor para buluyoruz iki admin çalıştırıyoruz bu kaç tane tutmuş yaw
Doğru. Kadro mühendisliği konusunda takıntılı fm tayfadan kendisi. Onun için koşsun, atletik olsun, zeka ve teknik önemli değil. Yıldız oyuncu düşmanı. Aslında tam bir scout kafa yapısı bu özelliklerSinan sallai ve jelert gibi heriflerin takıma doldurulmasını istiyordu
Nelsson düşmanlığı ise farklı bir boyuttaydı programda gidip maç sonrası FMde düşürücem özelliklerini falan diyordu
Evcil bir insansin demek. Ne iş yapıyorsunuz kurbağa beyıvır zıvır laptopu bütün gün açık
evci bir insanım.
Freelance mimarım şu an. sektörde değerimiz bilinmediği için düzensiz olsada bu daha iyi getiride şimdilik...Evcil bir insansin demek. Ne iş yapıyorsunuz kurbağa bey
Frankowskiyi gelsin yav iyi orta kesen adam lazım. Çok önemli adam olur. Osimhen Morata onu bekliyor
Ozaman 3 lu oynamıyorduk adam keremle oynuyordu pas atmiyordu bu herife. Defansttada zaaf verince iş yapamadı.Angelino da epey iyi ortacı ve asist yapan bir adamdı gelirken, sonrası malum.
Bu profilde olup başarılı olan zirve takım yok, Lens gibi arada parlayan kafaya oynayan takımlar var.Doğru. Kadro mühendisliği konusunda takıntılı fm tayfadan kendisi. Onun için koşsun, atletik olsun, zeka ve teknik önemli değil. Yıldız oyuncu düşmanı. Aslında tam bir scout kafa yapısı bu özellikler
Ben sanki bi anadolu takımında yaptı diye anımsıyorum da belki yanlış hatırlıyorumdur. Hikmet karaman ile çalışmıştı sankiBu profilde olup başarılı olan zirve takım yok, Lens gibi arada parlayan kafaya oynayan takımlar var.
Büyük takımda doğru karar alıcı oyuncu ihtiyacı önemli, özellikle hücumda.
Hele de bizim takımda olması gereken geriye fiziksel kalitesi yüksekleri doldurup öne gittikçe karar alıcıları eklemek.
Sinan scoutluk yapmadı bu arada benim bildiğim extensor döneminden beri fmde öyle sadece.