- 20 Eylül 2009
- 19.047
- 17.599
- 2.773
Baldırı tuttu gitti. Hemen değişiklik istedi, hiç devam etmedi. Belki maç garanti zorlanmayayim diyedirCiddi miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baldırı tuttu gitti. Hemen değişiklik istedi, hiç devam etmedi. Belki maç garanti zorlanmayayim diyedirCiddi miydi?
ben bu maçlardan takılırsak samsun eyüp ts maçlarında takılmayı beklerimHer maç o kadar kritik olacak ki feneri mutlak yenmemiz lazım resmen Hatay maçındaki kaybedilen 2 puan çok büyük zarara yol açtı. Allah korusun dile getirmemek lazım ama olası kötü senaryoda kalan haftalar bizim için bitmez.
Rize dep
fenerbahçe
Kasımpaşa dep
Alanyaspor dep
beşiktaş dep
Samsunspor dep
Eyüpspor dep
Trabzonspor dep
Göztepe dep
Başakşehir
Zor fikstür öncesi en kolay maçlardan birinde puan kaybedersek gayet normal o maç 5-6 fark olmalıydı Kaan sağ bek tercihi ilk yarımızı çöpe attı.Bizi strese sokan hatay maci oldu maalesef.
alkmara elenirsek o deplasmanlar kolay geçer yoksa takım zorlanabilirHer maç o kadar kritik olacak ki feneri mutlak yenmemiz lazım resmen Hatay maçındaki kaybedilen 2 puan çok büyük zarara yol açtı. Allah korusun dile getirmemek lazım ama olası kötü senaryoda kalan haftalar bizim için bitmez.
Kendi işimizi kendimiz bitirecez orası kesin umarım bir tane daha iyi bir oyuncu eklemesi yapabiliriz.
Rize dep
fenerbahçe
Kasımpaşa dep
Alanyaspor dep
beşiktaş dep
Samsunspor dep
Eyüpspor dep
Trabzonspor dep
Göztepe dep
Başakşehir
Bunlari yenmeyen yürüsün gitsin bir halt oynamiyorlarFb ye karsi kesinlikle yenilmemez lazim, cok sey götürür bizden, en kötü ihtimalle beraberlik ile 6 puanlik fark korunmali
Normal şartlarda yeneriz ama dün Sami Yen tweet atmıştı 20 senenin üstünde iç sahada penaltı kazanamıyormuşuz hakem yönetimi kritik hale gelebilir onlardan taraf olduklarını düşünürsek çok fazla efor harcamamız lazım.Bunlari yenmeyen yürüsün gitsin bir halt oynamiyorlar
Öyle de geçen sene de öyleydi derbiler belli olmaz. Biz de bişey oynamıyoruz ayrıca.Bunlari yenmeyen yürüsün gitsin bir halt oynamiyorlar
sene sonra ilk defa büyük tehlikeyle karsi karsiyayizSahanda yeneceksin. Hadi geçen sene kosmayan adamlar vardı şimdi daha mucadeleci adamlar var. Fener geçen sene daha iyiydi. Benim için önemli Avrupa'da ne yaptığı ligde bu vasat feneri yenmeli.Öyle de geçen sene de öyleydi derbiler belli olmaz. Biz de bişey oynamıyoruz ayrıca.
Bi zahmet td dokunuşu görelim derbide. Zaten tek başarısı derbiler.
Çatır çatır oynayıp yeneceksin elbet ama bu maçlara bakıp fener kötü ben o işler öyle kolay olmaz diyorum. Derbilerde aynı performans olmaz. Adamların final maçı. Güzel planlar görmemiz lazım OB denSahanda yeneceksin. Hadi geçen sene kosmayan adamlar vardı şimdi daha mucadeleci adamlar var. Fener geçen sene daha iyiydi. Benim için önemli Avrupa'da ne yaptığı ligde bu vasat feneri yenmeli.
Önce orta kesen iyi bir bek alsın. Frankowski gelsin buraya. En azından birşey oynamasanda iyi orta gol getirirÇatır çatır oynayıp yeneceksin elbet ama bu maçlara bakıp fener kötü ben o işler öyle kolay olmaz diyorum. Derbilerde aynı performans olmaz. Adamların final maçı. Güzel planlar görmemiz lazım OB den
Öyle deme hatip duyarsa kızar bak, bu seferde voleybol takımımı kuruyoruz der.Malesef Fenerin kadrosu bizi gecti beylersene sonra ilk defa büyük tehlikeyle karsi karsiyayiz
Türkiye'nin Bayern Münih'i olabilirler diyebilir miyiz ?Malesef Fenerin kadrosu bizi gecti beylersene sonra ilk defa büyük tehlikeyle karsi karsiyayiz
Juanlu iyiymiş ha