Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
futbol cagillerine göre maçları taliscalar değil sallailer kazandırıyor!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[emoji6
]
oynayacaksak sag beke pek gerek yok beyler
] lide
lü oynarsak
[emoji[emoji6
]
]" data-quote="Serdar Alper" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
. Olur.
Fb nin kadro bizden daha genis ama kesinlikle ilk 11 i bizim seviyemizde değil.Olm adamlarin kadro bizden daha genis ve kötü degil abartmayin

[emoji[emoji6
]
]
" data-quote="Emre Denli" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

i bizim seviyemizde değil.
Düşseler de kurtulsak kodumun ucubelerinden.Bizi strese sokan hatay maci oldu maalesef.
Adamların ne suçu varHatayspor'un kadrosuda komple dağıldı ne de olsa görevi tamamladılar amatöre kadar yolunuz var.
Kocaelispor, Hatayspor'dan ayrılan Rigoberto Rivas'ı kadrosuna kattı.
o 3 maçın aptallığını, kköy'de fb'yi yenerek tölare etmiş olmuşuz farkında olmadan. (tabi kronolojik olarak alakası yok da, matematik olarak diyorum).Puan kaybettiğimiz 3 maçta da çok büyük aptallıklar yaptığımızı hatırlayalım; ellerimizle verdik ve yok yere baskı hissedeceğiz yoğun deplasman fikstürlerinde.
Kadro kiyaslamasi yapalım mesela şuan hangi oyuncunun yerine kimi koyarız Osimhen Davinson Yunus Barış Sara Torreira gibi oyuncuları fb de kesecek oyuncu yok Mertens-Talisca Morata-El Nesyr Lemina-Fred gibi oyuncular tartışmaya açık sağ bek sol bek bizden barız ustunler onun dışında kadroları genis bizden ben başka iyi bir taraf göremiyorum.Bizde Yunus Baris azcik kötü oynasa bizden daha bile iyiler diyebilirim. Bu ikisinin yerine adamimiz yok
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Kadro kiyaslamasi yapalım mesela şuan hangi oyuncunun yerine kimi koyarız Osimhen Davinson Yunus Barış Sara Torreira gibi oyuncuları fb de kesecek oyuncu yok Mertens-Talisca Morata-El Nesyr Lemina-Fred gibi oyuncular tartışmaya açık sağ bek sol bek bizden barız ustunler onun dışında kadroları genis bizden ben başka iyi bir taraf göremiyorum.
O dönemki form durumlarına bakarsak yenmemiz doğal olan bir maçtıo 3 maçın aptallığını, kköy'de fb'yi yenerek tölare etmiş olmuşuz farkında olmadan. (tabi kronolojik olarak alakası yok da, matematik olarak diyorum).
şöyle düşün, fb'ye yenilip kalan tüm maçlarımızı kazanmış olsaydık da (20 G 1 M) yine 6 puan önde olacaktık.
hatta fb galibiyeti handikaplı olduğu için, ikili averaj işinde de muhtemel bayağı avantajlı olmuş olduk.