Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol cagillerine göre maçları taliscalar değil sallailer kazandırıyor!!!!!

[emoji6] oynayacaksak sag beke pek gerek yok beyler

Bek rotasyonu su sekil olur [emoji6] lide
Yunus Baris Sallai Jelert Jakobs

Bence kilit cözebilecek bi kanat alsak daha iyi olacak yoksa sadece yunus barisa bakacaz lü oynarsak

Aha oğuzla taliscayı çıkardılar oyundan. Şu takım nasıl olur da ligde 2. Olur.

[emoji[emoji6]]" data-quote="Serdar Alper" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Aha oğuzla taliscayı çıkardılar oyundan. Şu takım nasıl olur da ligde . Olur.

Olm adamlarin kadro bizden daha genis ve kötü degil abartmayin

Bu taraftar Dybala gibi bir oyuncuyu istememiş Talisca kim oluyor.Yanlis anlaşılma olmasın Dybala nin istenmeme sebebi kalitesi değil ya da lig sampiyonlugu hedeflendiği için değil Avrupa da kalıcı başarı için daha genç oyuncular istiyoruz.Burda içi geçmiş fb oyuncularini kimse ovmesin.

[emoji[emoji6]]" data-quote="Emre Denli" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Fb nin kadro bizden daha genis ama kesinlikle ilk i bizim seviyemizde değil.

Bizde Yunus Baris azcik kötü oynasa bizden daha bile iyiler diyebilirim. Bu ikisinin yerine adamimiz yok

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hatayspor'un kadrosuda komple dağıldı ne de olsa görevi tamamladılar amatöre kadar yolunuz var.

Kocaelispor, Hatayspor'dan ayrılan Rigoberto Rivas'ı kadrosuna kattı.

Bu lige şerefli hoca transfer edersek çok fazla eksiğimiz kalmaz. Tekke gibi Reis gibi, FB ye domalmayacak tipte.

Hatayspor'un kadrosuda komple dağıldı ne de olsa görevi tamamladılar amatöre kadar yolunuz var.

Kocaelispor, Hatayspor'dan ayrılan Rigoberto Rivas'ı kadrosuna kattı.
Adamların ne suçu var

Saçma sapan her topu kalecinin üzerine neden vuruyorsun

7 metre kale önünde duruyor

Puan kaybettiğimiz 3 maçta da çok büyük aptallıklar yaptığımızı hatırlayalım; ellerimizle verdik ve yok yere baskı hissedeceğiz yoğun deplasman fikstürlerinde.
o 3 maçın aptallığını, kköy'de fb'yi yenerek tölare etmiş olmuşuz farkında olmadan. (tabi kronolojik olarak alakası yok da, matematik olarak diyorum).

şöyle düşün, fb'ye yenilip kalan tüm maçlarımızı kazanmış olsaydık da (20 G 1 M) yine 6 puan önde olacaktık.

hatta fb galibiyeti handikaplı olduğu için, ikili averaj işinde de muhtemel bayağı avantajlı olmuş olduk.

Bizde Yunus Baris azcik kötü oynasa bizden daha bile iyiler diyebilirim. Bu ikisinin yerine adamimiz yok

Kadro kiyaslamasi yapalım mesela şuan hangi oyuncunun yerine kimi koyarız Osimhen Davinson Yunus Barış Sara Torreira gibi oyuncuları fb de kesecek oyuncu yok Mertens-Talisca Morata-El Nesyr Lemina-Fred gibi oyuncular tartışmaya açık sağ bek sol bek bizden barız ustunler onun dışında kadroları genis bizden ben başka iyi bir taraf göremiyorum.

Düşmüş Ads bu Alanya’dan daha çok mücadele edip, her türlü çirkefiliği yapmazsa akşam ben de bir şey bilmiyorum.

Bir kaç takım hariç hepsi Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak için yer alıyorlar ligde.

herşey okan hocanın elinde iyi futbol oynatacak taraftarla bütünleşecek başka seçenek yok

Şu maçı izleyen alanyanın apaçık top oynamak istemediğini ve yenilmeyi arzuladığını görür.

Kadro kiyaslamasi yapalım mesela şuan hangi oyuncunun yerine kimi koyarız Osimhen Davinson Yunus Barış Sara Torreira gibi oyuncuları fb de kesecek oyuncu yok Mertens-Talisca Morata-El Nesyr Lemina-Fred gibi oyuncular tartışmaya açık sağ bek sol bek bizden barız ustunler onun dışında kadroları genis bizden ben başka iyi bir taraf göremiyorum.

E dedigime geliyoruz iste Yunus baris formdan düsünce anca 2-3 oyuncumuz daha üstün diyebiliriz. Onlarin alternatif de daha cok. Son 2-3 seneye göre ilk defa bu kadar denklediler, kadromuz cok zayifladi.

o 3 maçın aptallığını, kköy'de fb'yi yenerek tölare etmiş olmuşuz farkında olmadan. (tabi kronolojik olarak alakası yok da, matematik olarak diyorum).

şöyle düşün, fb'ye yenilip kalan tüm maçlarımızı kazanmış olsaydık da (20 G 1 M) yine 6 puan önde olacaktık.

hatta fb galibiyeti handikaplı olduğu için, ikili averaj işinde de muhtemel bayağı avantajlı olmuş olduk.
O dönemki form durumlarına bakarsak yenmemiz doğal olan bir maçtı

Canavar bir Osi, müko bir Mertens, çılgın bir Yunus

Daha saymaya gerek yok

O takım oynasa o üç maçta da ezer geçerdi zaten, o günden sonra savunma özellikle günden güne eridi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt