Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilit vakti geliyor

IMG_7648.webp

İsmael Jakobsuı dehlemek lazım, böyle bir transfere imza atanı da yürekten kutlamak lazım.
Ne yazık ki bu saatten sonra adam gibi talibi çıkmaz 2.1 m euro maaş alıyor sakatlık sorunları tavan yapmış seneye maaşının %60-70'ini ödeyip Eyüp ya da Başakşehir'e filan kiralamaya çalışırız

karda sipariş verdim kurye düşmez umarım!

mac başlamadan doymam gerek

İsmael Jakobsuı dehlemek lazım, böyle bir transfere imza atanı da yürekten kutlamak lazım.
Aslında bu klübe taraftarın herhangi bir destek vermemesi lazım.İnsanlar zor durumdayken bile maça gidenler var paraları çarçur ediyorlar umursamıyorlar bile.Boşa giden para.

Ama osi sakatlandı çıktı mertens girdi çift forvet devam etmedik
Mertens Icardi’ye döndün ama Mertens Osimhen değil

Jelert Nelsson ve Demirbay konusuna zaten girmiyorum

Kadıköyde kazanan takımla oynayabilsen öyle olmazdı zaten o maç

Mac bitti beleş 3 pts

1 fbli kuluptende kurtuluyoruz

evet ...

FRANKOWSKI NEREDE

Yönetim sakın uğraşma şu pisliklerle - git işini yap.

kısa bir paragrafta Hacıosmanoğlunu yerin dibine gömün yeterli.

Ligde önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Rizespor, Hull City'den Abdülkadir Ömür'ü transfer ettiğini açıkladı.

Uğraştığımız yapıyı görüyorsunuz dimi halen Avrupa'da mücadele etmek isteyen var mı ?.

Yönetimde bir zahmet gidip sağ kanat bekini bitirsin inanılmaz zor fikstürde artık zor günler kapıda...

Ligde önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Rizespor, Hull City'den Abdülkadir Ömür'ü transfer ettiğini açıkladı.
abi yemin ederim 5 dakika geçmiyor hayatta fenerbahçe bir şeyler ayarlamaya çalışmıyor

inanılmaz bir şey :D :D bide yerli adam çekiyorlar yabancı vs derdi tasası olmasın diye :D :D :D D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt