Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az önce mahallenin bakkalda arkadaşla oturuyoruz, kendisi de koyu gs'li maçtan sonra kanalları felan dinliyoruz işte.

içeri 2 tane lavuk girdi birinin manitasıda var yanlarında, fblilermiş..

bi tanesi sordu ki bizim emirhana da sigara alalım mı felan,, diğer lavuk yok ya "bilmemne" çocuğuna alma dedi.

sonra bizim bakkal arkadaşta şakasına niye dedi ya çocuğa da alın felan yaptı,, o küfür eden lavukta yok abi gsli o ya dedi.

bizimkide bende gsliyim nolmuş diye gırgıra vuruyor hala sonra bu lavuğun manitası çıktı ben fb kongre üyesiyim de şu maçtan sonra hala konuşuyorsunuz falan alakasız saçma sapan şeyler..

bide diyor ki 80'lerde 90'larda neler olduğunu çok iyi biliyorum "bize bunun eğitimini veriyorlar" (halbuki 25 yaşında) muhabbetine işi pisliğe vurmaya çalıştığını anlayınca daha susamadım bu 3 dallamayı da yaka paça kovup gönderdik.

sözüm şu ki bu işler böyle devam ederse millet birbirini kıracak,, kendi arkadaşları sırf gsli diye arkasından bilmemne çocuğu diyecek kadar karaktersiz namussuz bir güruha dönmüş bunlar.

geçen yıldan bu yana yazıyorum

ali koç bir halk düşmanı

fener filan umurunda değil

tek derdi bu ülkede kaos çıkarmak milleti birbirine kırdırmak

bağdat caddesinde yaşıyorum ben ... en güzel u-mur-sa-ma-mak ...kendileri fantazi dünyasına girip , orda bile başlarına yıkılıyor..

Fener kongre üyesi olmak nedir çok mu presik ...bas aidatı olursun...ben bu GS li halimle parayı verdiğimde yaparlar beni istesem :D o kadar basit bir mertebeki fener kongre üyesi olmak.

benim can ciğer arkadaşım bu konulara girdiğinde bambaşkasına dönüşüyor - konuyu kapatıyorum direkt...inan yani akıllı insan ,zeki insan - bir anda ali koç la aynı cümleleri eder oluyor.

gerçekten hastalık çünkü ve fena patlayacak bir gün.

çalıştığım kurumdaki takım liderimiz odtü mezunu vasfı olan başarılı biri,, lafı sözü dinlenir yani

konu fb olunca herif ağarlardan giriyor fbi cia mit kafasına göre takılıyor

yani bunların en akıllısının bile söz konusu futbol olunca şiraze kayıyor

artık hepsinin gerizekalı olduğunu düşünmeğe başlayacağım

Arkada ciddi bir emek var ama, şu an fenomen olan hesapların bazılarını da o yönetti geçmişte. Neyse burada vurgulamak istediğim medyadaki güçlü figürler dahi bu kadar cesur değil, fenerbahçe kaç kere benzerini yapmayı denedi, başarılı olamadılar, her zaman kişilere sahip çıkılması taraftarıyım.
Bu çocuk gelene geçene hakaret ediyo

Kim olduğu da belli anonim ve yurtdışında olan birisi değil

Hiç davalık olmaması olaya karışmaması çok enteresan geliyo bana

geçen yıldan bu yana yazıyorum

ali koç bir halk düşmanı

fener filan umurunda değil

tek derdi bu ülkede kaos çıkarmak milleti birbirine kırdırmak
Ben koçun şampiyon olunca gideceğini bilsem fb şampiyonluğuna okeyim o derece tiksindirdi o derece bezdirdi

Bu çocuk gelene geçene hakaret ediyo

Kim olduğu da belli anonim ve yurtdışında olan birisi değil

Hiç davalık olmaması olaya karışmaması çok enteresan geliyo bana
50 tane dava yedi lan ne dava olmaması

Tüm detayları bilmiyorum ama çoğundan aklandı.

az önce mahallenin bakkalda arkadaşla oturuyoruz, kendisi de koyu gs'li maçtan sonra kanalları felan dinliyoruz işte.

içeri 2 tane lavuk girdi birinin manitasıda var yanlarında, fblilermiş..

bi tanesi sordu ki bizim emirhana da sigara alalım mı felan,, diğer lavuk yok ya "bilmemne" çocuğuna alma dedi.

sonra bizim bakkal arkadaşta şakasına niye dedi ya çocuğa da alın felan yaptı,, o küfür eden lavukta yok abi gsli o ya dedi.

bizimkide bende gsliyim nolmuş diye gırgıra vuruyor hala sonra bu lavuğun manitası çıktı ben fb kongre üyesiyim de şu maçtan sonra hala konuşuyorsunuz falan alakasız saçma sapan şeyler..

bide diyor ki 80'lerde 90'larda neler olduğunu çok iyi biliyorum "bize bunun eğitimini veriyorlar" (halbuki 25 yaşında) muhabbetine işi pisliğe vurmaya çalıştığını anlayınca daha susamadım bu 3 dallamayı da yaka paça kovup gönderdik.

sözüm şu ki bu işler böyle devam ederse millet birbirini kıracak,, kendi arkadaşları sırf gsli diye arkasından bilmemne çocuğu diyecek kadar karaktersiz namussuz bir güruha dönmüş bunlar.
Insanlar birbirini kırsa neyse, çok daha kötü şeyler olacak böyle devam ederse. Kan akacak böyle devam ederlerse ama hâlâ saçma sapan sekidle bölücülük peşinde fener

Maestro'nun seneye aklını çelip bedavaya alalım. Adanaspor'a bedelsiz kiralayalim.

abi bak burda bile adam ne fener diyor (bu programın neredeyse tamamında da böyle bu) ne bilmemne diyor ne onlar diyor ...karşısındaki 3 fenerlide tıpııış tıpııış dinliyor güzel güzel,bulamıyoralr nerden girelim diye...birisi hatta içten içe deliriyrodurda açık vermedi...hatta babasına saygı duyulunca pamuk gibi oldu.

pırlanta gibi adam valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt