Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.287
- 101.497
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaza bela yaşandı diyelimÖyle bir şey yaşanmaması için Alanya epey uğraş verdi zaten
Bunu ayarlayanlar onu da ayarlamıştır. ifb maçı öncesi rizespor maçı tesadüf mü sence meselaAsil soru da şu:
febe bugün puan kaybetseydi neler olacaktı? Çok ama çok merak ettiğim bir soru gerçekten
73 den 88 e kadar şamp olamadık zaten neyi biliyormuş?
4 sene önce bu husus ile alakalı bir konu acmistimaz önce mahallenin bakkalda arkadaşla oturuyoruz, kendisi de koyu gs'li maçtan sonra kanalları felan dinliyoruz işte.
içeri 2 tane lavuk girdi birinin manitasıda var yanlarında, fblilermiş..
bi tanesi sordu ki bizim emirhana da sigara alalım mı felan,, diğer lavuk yok ya "bilmemne" çocuğuna alma dedi.
sonra bizim bakkal arkadaşta şakasına niye dedi ya çocuğa da alın felan yaptı,, o küfür eden lavukta yok abi gsli o ya dedi.
bizimkide bende gsliyim nolmuş diye gırgıra vuruyor hala sonra bu lavuğun manitası çıktı ben fb kongre üyesiyim de şu maçtan sonra hala konuşuyorsunuz falan alakasız saçma sapan şeyler..
bide diyor ki 80'lerde 90'larda neler olduğunu çok iyi biliyorum "bize bunun eğitimini veriyorlar" (halbuki 25 yaşında) muhabbetine işi pisliğe vurmaya çalıştığını anlayınca daha susamadım bu 3 dallamayı da yaka paça kovup gönderdik.
sözüm şu ki bu işler böyle devam ederse millet birbirini kıracak,, kendi arkadaşları sırf gsli diye arkasından bilmemne çocuğu diyecek kadar karaktersiz namussuz bir güruha dönmüş bunlar.
ADS o penaltı sonrası 15 dakikada 2'yi, 3'ü soksak yine çekilmezdiKaza bela yaşandı diyelim
ADS sahadan çekilir miydi sence?
sahadan çekilmedilerÖyle bir şey yaşanmaması için Alanya epey uğraş verdi zaten
O herife proje diyenler haklıymış4 sene önce bu husus ile alakalı bir konu acmistim
o zamanlar önlem alinmaliydi
ateş tutuşa tutuşa bu noktalara geldi
1-2 seneye de sokakta millet birbirini bicaklamaya baslar
Bilmiyorum sadece bana mı tuhaf geliyor bu yaşanılan olaylar, yaklaşık 4-5 aydır haklı durumdayken haksızmışçasına gösterilmeye çalışıyoruz, böyle bir ortam yaratılıyor sosyal medyada. Sadece sosyal medya değil tüm medyada durum bu şekilde. Kimse sesini çıkarmıyor işin garip yanı bu. Ben 20-25 yıldır böyle bir dönem yaşadığımı hatırlamıyorum, geçmişte yaşanmış mıdır bilmiyorum.
Bugun twitter'da fenerliler #tescilliYalanciGs gibi bir hash tag başlatmışlar ve resmi sitelerinde göz göre göre kendileri yalan söylüyorlar.
Stada 3000 kişi almadık işte kanıtı deyip şu görüntüyü paylaşmışlar...
- Emre Zeytinli
- Cevaplar: 24
- Forum: 2021 Arşiv
Kemerburgaz sapığı olduğunu ne zmn itiraf edeceksin liboşum.Yapmazlar yav onu ama oyle bir şey oldugunu gorursem kahkaha attırır
Juanlu'dan haber gelmesi için maçının bitmesini bekliyoruz birazdan 11 başlıyor yaklaşık 01:00 civarında haber gelecek.Duyum var mi
Rizeyi atlatalim bizim maca bile cikamayabilir bunlar.Yenilirlerse fark 9a çıkacak lig resmen olmasa da bitecek
Yenik durumda olurlarsa hatalı bir karar verildiğinde bunlarda maçtan çekilecek başka ihtimal yok
hayırdır?
Nasıl yaniJuanlu'dan haber gelmesi için maçının bitmesini bekliyoruz birazdan 11 başlıyor yaklaşık 01:00 civarında haber gelecek.
bide bunun eğitimini aldıklarını söyledi,, fb kongre üyelerine algı oyunları için özel ders felan mı açıyorlar anlamadım..