Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Yahu şu Ajax taki Ahmet ne inat etti be, lan orda yedek olcağına gel burda rotasyona gir.
türkiyede kral olacağıma
avrupada çöpcü olurum daha iyi diyen çocuk geldi aklıma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu şu Ajax taki Ahmet ne inat etti be, lan orda yedek olcağına gel burda rotasyona gir.
tjk nın ilgilendiği florian ile beraber yapmışaa frankowski videosu yaptı mı Cuesta vardı en son - bakayım hemen.
bu yazda biraz sallandı ama genelde evet - çok beğenmesemde muhabir olarak kulübün içlerine giren biriBu Serhan Türk tutturuyordu dimi, geçen dönem ve bu dönem
Normalde avrupalılar bu islere girmezler twitterdan küfürlesecek kadar gitmesine tepki koyuyolarsa iyi topçudur. Transfer resmilessin formasını atacam lavuğa sinirlensin iyice 
Bu dönem çok iyiydi.bu yazda biraz sallandı ama genelde evet - çok beğenmesemde muhabir olarak kulübün içlerine giren biri
Sinan Yılmaz var o incelemiş onuda izle, Orhan Uluca incelemiş mi bide ona bakmak lazımaa frankowski videosu yaptı mı Cuesta vardı en son - bakayım hemen.
Şuan Btc canlıdaBu dönem çok iyiydi.
bi frankowski skills videosu atın da izleyek
Sinanı izledim burayada atmıştım - o 29 yaşa en başta takılıp olumluya çeviriyor görüşünü tamamen.Sinan Yılmaz var o incelemiş onuda izle, Orhan Uluca incelemiş mi bide ona bakmak lazım
o dediklerinde olsa bu adam lenste oynamazdı - fiyatıda 25-30 olurdufrankowski skill videolarından bana biraz sallai vibe verdi ya hadi neyseeee
tekniği zayıf gibi duruyor biraz danduncu
gelsin izleyelim bakalım
konuşulan : kira + zorunlu bonservis (8 M total)Nedir son durum