Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.157
- 13.990
- 2.828
Müthiş bir kanat bek bu adam eğer aldıysak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna hayır. Öncelikle Okan hoca yem edilmeye çalışıldığı için belli bir yere kadar Okan hocaya destek. 4 adet bulunan başkan vekilleri ise 2 yıldır bize yasattiklari için her maç istifaya davet edilmeli. Ha akillanip sadece para koyup, iyi bir sportif direktorle çalışmayı kabul edecekseler oda belki destek cikilmalidir.Bu saatten sonra GALATASARAY ve tüm unsurlarını destekleyeceğiz
lann olummmm takım gol atamıyor , hücum yapamıyoruz , herkes başı kesik tavuk gibi,
osimhen e doldurmaktan başka oyun planımız yok
acil hücuma , oyunu her an çevirecek bir adam alın çabuk , deli etmeyin beni
Sportif AŞ deki tüm gsyiad koltuk sevdalıları derhal istifa etmelidir.Bu saatten sonra GALATASARAY ve tüm unsurlarını destekleyeceğiz
Kış için de öyle demişlerdi. İsterler de bizimkilerin kabiliyeti yokSerhan Turk : yaz transfer dönemi çok hareketli geçecek şimdiden söylim, çok iyi geçecek.
10 no almak lazımken boşa sag tarafa adam aldık
WLODARRR
lazim10 no almak lazımken boşa sag tarafa adam aldık
dün 3-4 tane kaçırmışız yarım saattelann olummmm takım gol atamıyor , hücum yapamıyoruz , herkes başı kesik tavuk gibi,
osimhen e doldurmaktan başka oyun planımız yok
acil hücuma , oyunu her an çevirecek bir adam alın çabuk , deli etmeyin beni
Serhan Turk : yaz transfer dönemi çok hareketli geçecek şimdiden söylim, çok iyi geçecek.
Başta ben olmak üzere, Çok eleştirdik ama şimdi yiğidi öldür ama hakkını ver, şuan kağıt üstünde hakkaten devre arası yani kış iyi geçti. Tek eksik bi sol stoper daha olaydı iyiydi.Kış için de öyle demişlerdi. İsterler de bizimkilerin kabiliyeti yok