Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Bende anlamadım, bence İcardi dire nasıl oalcak yav o zaman 15 iz şu anda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende anlamadım, bence İcardi dire nasıl oalcak yav o zaman 15 iz şu anda.
Bölgeler ve tipolojiler?Daha minimum 3 transfer gerekir
Adam 29 yaşına gelmiş böyle bir fırsat bidaha zor gelirdi. Takımını satmak değil bu, fırsatı kaçırmamak istememesi normalbugün bizim için takımını satan , yarın başka bir takım için bizi satar kardeş
doğanın kanunudur bu
Solda da Zalewski olsaydı iki Polish ile kanatlar güvende olacaktı
Ulan Hatip
Parayı basıp aldık gibi oldu ya. O yüzden iyi iş yaptılar diyemiyorum ama kâğıt üstünde iyiyiz bence de. Seneye İlkay’ı ve Osimhen’i tutamasak bile o kalitede atletik forvetle başlamak lazım. Sonra kaleci, 10 numara ve sol stoper geliyor. Sonra Ozan Kabak tarzı yerli kalite hamlesi+ kanat. Kolay bir dönem olmayacak. Günay’a güvensem de kaleci+10 numara+atletik 9 işi zor bayağıBaşta ben olmak üzere, Çok eleştirdik ama şimdi yiğidi öldür ama hakkını ver, şuan kağıt üstünde hakkaten devre arası yani kış iyi geçti. Tek eksik bi sol stoper daha olaydı iyiydi.
Forumu ve futbolu bıraktım hayatımın en kötü 4 saatiydi.
Gelen adamlar : EVETEvet Frankowskiyi de aldığımıza göre anketimize katılımlarınızı bekleriz.
Anket![]()
Yönetimde olsam şöyle bir video hazırlardım. Inanın şu videoda olan pozisyonlardan çok daha fazla var. Muhtemelen 10 dakikalık bir video bile çıkar kolayca.
keyfimiz yerinde mis gibim, şu godoşun ismini cismini görünce kan beynime sıçrıyor, kdumun botokslusuyunusu torreira ve leminadan biri yerine koymalıyız ya
Şerefsizim bi fırsatları olsaydı ifb bi 5 milyon domalırdı. Kulübünede 15 sıkarlardı.Adam 29 yaşına gelmiş böyle bir fırsat bidaha zor gelirdi. Takımını satmak değil bu, fırsatı kaçırmamak istememesi normal
keşke böyle oynatsa hoca
muslera sırıtmış
Forumu ve futbolu bıraktım hayatımın en kötü 4 saatiydi.
Osimhen MorataSolda da Zalewski olsaydı iki Polish ile kanatlar güvende olacaktı
Ulan Hatip