Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.219
- 21.631
- 2.288
Keşke Dybala veya Asensao gelseydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morata formda ve diri olsun onların esamesi okunmaz.Keşke Dybala veya Asensao gelseydi
Papaz her zaman pilav yemez. Rashford ya da bundan birisi düşer diyordum, kötü oldu yaw. Yazın Felix kesin düşer ama ikna edebilirse bizimkiler
Bu transfer doneminde harcadigimiz toplam bonservis bedelini bizden isterler onun icin.Hazır Lens kadroyu boşaltmışken aradan Medina’yı da çekip alsak fena olmazdı, tam aradığımız sol stoper kendisi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oluyor. Jakobs da tribüne gidecek bu durumdaYedekler böyle olursa yabancı sınırıyla ilgili bir sorun oluyor mu
Günay, Metehan, Sallai, Jelert, Berkan, K.Demirbay, Yunus, Ahmed, Mertens, Jakobs
Başkanlarını asarlardı net.Hazır Lens kadroyu boşaltmışken aradan Medina’yı da çekip alsak fena olmazdı, tam aradığımız sol stoper kendisi.
bitik topçu ikisi deKeşke Dybala veya Asensao gelseydi
Aynen valla kusura bakmasın, ne lan bu oynadığından fazla maç kaçır. Adam gibi bak kendine çalış. Zaten şuan yedek konumda. Kanat bekler Barış ve FrankoOluyor. Jakobs da tribüne gidecek bu durumda
Bu transfer doneminde harcadigimiz toplam bonservis bedelini bizden isterler onun icin.
Biliyorum uzun zamandir yaziyorum kendisini burada zaten, ama oyle ucuz olmayacagi da kesin. 1 ay once Fenerbahce'nin 16 milyon euroluk teklifini reddetmislerdi.İkili ilişkileri sağlam tutarsak sene sonu için hatrı sayılı bonservisi ona ayıralım derim, çok iyi topçu üstadım. Komple paket adam

H. Olsun , evetF. Kowski kulübümüze hayırlı olsun.