Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci demisken bir seyin farkina vardim ve yorumlamadan rahat etmeyecegim.

Muslera'nin oyunu cok yavas baslatmasindan cok rahatsizim. Günay bile fark ediyor. Evet belki talimat "oyunu geriden yavas kur" olabilir ama her gelen topu da 10-15 saniye elde ayakta tutmanin ne anlami var.Dün Günay kisa süre icerisinde fazlasiyla topu cabuk yaydi kanatlara ve rakip pozisyon alamadin bir kac pozisyon üretebildik.

O yüzden yeni gelecek kaleci umarim cabuk düsünen, topu da oyuna cabuk sokabilen birisi olur.

Muslera en son ne zaman ayaga oturan uzun top atti bilmiyorum. Babel döneminden beri hep ayni yere atiyor toplarin %90'i da taca cikiyor zaten.

Hazır Lens kadroyu boşaltmışken aradan Medina’yı da çekip alsak fena olmazdı, tam aradığımız sol stoper kendisi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elmalı işi kapandı mı yoksa yine bir yoklama çekilir mi?

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hazır Lens kadroyu boşaltmışken aradan Medina’yı da çekip alsak fena olmazdı, tam aradığımız sol stoper kendisi.

Bu transfer doneminde harcadigimiz toplam bonservis bedelini bizden isterler onun icin.

Bu transfer doneminde harcadigimiz toplam bonservis bedelini bizden isterler onun icin.

İkili ilişkileri sağlam tutarsak sene sonu için hatrı sayılı bonservisi ona ayıralım derim, çok iyi topçu üstadım. Komple paket adam

Yeni bir yonetim transfer edelim cunku bu Dalton Kardesler yaklasan tehlikenin farkinda degiller. Kabak baslarinda patlayacak.

Arkadaşlar şu an maliyet hesabı yapmaya gerek yok. Önüne gelene 8-10 milyon dağıtıyoruz zaten o zaman yapmadıysak artık yapmaya hiç gerek yok. Fran ekibimize katılmalı ve verim almaya çalışmalıyız. Ayrıca halen daha transfer lazım ama alabileceğimizi zannetmiyorum.

İkili ilişkileri sağlam tutarsak sene sonu için hatrı sayılı bonservisi ona ayıralım derim, çok iyi topçu üstadım. Komple paket adam

Biliyorum uzun zamandir yaziyorum kendisini burada zaten, ama oyle ucuz olmayacagi da kesin. 1 ay once Fenerbahce'nin 16 milyon euroluk teklifini reddetmislerdi.

Sene sonu icin 1 kaleci 1 sol stoper 1 on numara aramaya simdiden baslamislardir umarim. Asla gaz kesmemek lazim sikeci serefsizlere nefes alacak imkani vermemeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt