Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solda da Zalewski olsaydı iki Polish ile kanatlar güvende olacaktı

Ulan Hatip

Offf be düşüncesi bile

Frankowski - Torreira - Sara- Zalewski

3-4-1-2'nin 1'ini serbest 9.5 gibi yapacaksın Barış oynayacak orada, böyle hibrid 3-4-3 gibi yani aslında

Önde Morata Osimhen

Oyş....

Takım PES takımı gibi topu alan yağ gibi akardı ilerdi

Başta ben olmak üzere, Çok eleştirdik ama şimdi yiğidi öldür ama hakkını ver, şuan kağıt üstünde hakkaten devre arası yani kış iyi geçti. Tek eksik bi sol stoper daha olaydı iyiydi.
Parayı basıp aldık gibi oldu ya. O yüzden iyi iş yaptılar diyemiyorum ama kâğıt üstünde iyiyiz bence de. Seneye İlkay’ı ve Osimhen’i tutamasak bile o kalitede atletik forvetle başlamak lazım. Sonra kaleci, 10 numara ve sol stoper geliyor. Sonra Ozan Kabak tarzı yerli kalite hamlesi+ kanat. Kolay bir dönem olmayacak. Günay’a güvensem de kaleci+10 numara+atletik 9 işi zor bayağı

barış alpere lüzum kalmadı

seneye satarız

Evet şimdiden yaz transfer döneminin gerginliklerini sıralayalım.
-Transfer komitesi değişecek mi?
-Jelert satılabilecek mi?
-Jakobs ve Sallai'nin zorunlu opsiyonunu kullanmayabilecek miyiz?
-Kaleci Transferi
-Osimhen meselesi
-Yeni sol bek kim olacak?
-Mertens yerine kim oynayacak?
Istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz kolay gelsin..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yönetimde olsam şöyle bir video hazırlardım. Inanın şu videoda olan pozisyonlardan çok daha fazla var. Muhtemelen 10 dakikalık bir video bile çıkar kolayca.

Yav renkdaşım du 2 dakka :asd: keyfimiz yerinde mis gibim, şu godoşun ismini cismini görünce kan beynime sıçrıyor, kdumun botokslusu

Dinamizim ve akıl bir arada.

IMG_0665.webp

Iki hafta sonra hem hakemlerin hem Hacibilmemnecocugunun hem de bu sikeci köpeklerin net bir sekilde icinde gezdirmemiz sart oglu sart!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt