Fırat Açılan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2011
- 4.154
- 638
- 1.523
Sol açıkta alınabilseydi çok iyi olurdu. O bölgede Yunus'un ikamesi kimse yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deselerki şampiyon olamiyacaz ama öyle bir yönetim ve başkan olacak ki fenerin içinden geçecek her ortamda hakettiklerini verecek rezil edecek istermiydiniz?
Eleman şöyle bişey abiBu Polonyalı baya dribbling falan da atıyormuş ben bunu ağır ama güzel orta açan bir topçu sanıyordum
Dört gözle bekliyorum skinyar sezonu kapattınhaberini ağır sıçacaklar stoperleri elek oldufb hangi stoperlerle çıkacak bizim maça belli mi
çağlar da olmaz bence
nasıl yok yawSol açıkta alınabilseydi çok iyi olurdu. O bölgede Yunus'un ikamesi kimse yok.
Pazarlıkta elini düşürmesin yeter, her topçu gitmek isteyebilir ederi olan bonservisi getirdiği sürece. Frankovskiyi de ucuza değil gayet iyi bir bonservis yani ederini vererek aldık sonuçta.Sacha boey in yapmış olması yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sonrasında kulüpten yana tutum almıştı boey.
Sorun 4'lü sistemin sol beki yapmamızdı şu an 3'lü oynuyor gayet iyi performans verirdi keşke olsa bile denir Köhn'de de 4'lü oynadık sonra gittik Jakobs alıp 4'lüden 3'lü ye geçtik.Arkadaşlar evet çok sevindik ama yorumlar bana feci bir şekilde Angelino için yapılan yorumları hatırlatıyor söylemek istedim

3-5-2 oynanacaksa buna gerek yok. Asıl Yunus’u nereye monte edeceğiz. Onu düşünmek lazım.Sol açıkta alınabilseydi çok iyi olurdu. O bölgede Yunus'un ikamesi kimse yok.
Sol açıkta alınabilseydi çok iyi olurdu. O bölgede Yunus'un ikamesi kimse yok.
Onu hoca yedi yerse bunu da yer yapacak bir şey yok afiyet olsun deriz yineArkadaşlar evet çok sevindik ama yorumlar bana feci bir şekilde Angelino için yapılan yorumları hatırlatıyor söylemek istedim