Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacha boey in yapmış olması yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sonrasında kulüpten yana tutum almıştı boey.
Pazarlıkta elini düşürmesin yeter, her topçu gitmek isteyebilir ederi olan bonservisi getirdiği sürece. Frankovskiyi de ucuza değil gayet iyi bir bonservis yani ederini vererek aldık sonuçta.

Arkadaşlar evet çok sevindik ama yorumlar bana feci bir şekilde Angelino için yapılan yorumları hatırlatıyor söylemek istedim
Sorun 4'lü sistemin sol beki yapmamızdı şu an 3'lü oynuyor gayet iyi performans verirdi keşke olsa bile denir Köhn'de de 4'lü oynadık sonra gittik Jakobs alıp 4'lüden 3'lü ye geçtik. :asd:

Cuesta son alternatif gibi lanse edildi de sanki hocanın istediği oyuna daha yatkın gibi geldi bana .. 3lu de 2 stoperin önde pres yapabilen güçlü hızlı oyuncular olması lazım.. 3. Stoperimiz zaten apo veya Kaan olacak ki bahsettigim profille alakaları yok..

Şu saatten sonra yerli iki boktan adam eren yada yusufa para verilecekse falan o kadar açık dolandırılma ihtiyacımız varsa , sol bek için oluyorsak bu kadar gitsinler kazimcani geri cagirsinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt