Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlık konusunda hiç bilgi vermiyor bizimkiler doğru dürüst.

Adamın bu sezon dönme ihtimali yok neredeyse ama lisansını dondursalar bu sezon dönmeyeceğini kabul etmiş olurlar. Millet Icardi dönecek diye ümitleniyor ama bu iletişimsizlik bitirdi bizi resmen. Dönme ihtimali %1 falan. Adam çalışıyor mu çalışmıyor mu onu bile bilmiyoruz doğru dürüst.
Yav donse bile 100% donemez direk bence herhangi bir katkisi olmiyacak bize.

Morata da geldi zaten Morata ile idare de ederiz.

FB'nin bizde oynar tek transferi Skriniar bana göre.

Talisca'da çok iyi tehdit ama bizde asla benimsenmezdi.

Bizim taraftar 80 dk eli belinde dolanıp şut atan adamı sevmez takımda.

2. maç yuhalar. Üçüncü maç şutu çekmez bilerek o adam.

O kadar para harcayıp yaşlı, sakatlığa eğilimli ve 1.5 sene sonrası olmayan bir kadro kurdular.

Skriniar-30
Djiku-30
Talisca-31
D.Carlos-32
Kostic-32
Fred-32
Tadic-36
Dzeko-39

Szymanski, Neysri ve kiralık 3 ay sonra gidecek Maximin dışında 27-28 yaşında oyuncu bile yok ellerinde. Amrabat var sayılırsa işte bir de 29 yaşında.

Seneye verimsiz yaşı küçükler kalıp, yaşlı adamları formdan düşünce ya da yerine transfer yapmak zorunda kalıp aynı seviye yakalayamayınca göreceğiz onları da.

Ama r.tas Salih çok pis salacak demirbay gibi bir de üstüne yetenek namına hicbirsey yok..Mümkünse 25 yaş altı potansiyelli yedek olmayı dert etmeyecek bir topçu olsun
Şu yabancı sınırı olmasa 2-3 milyona çok güzle topçular bulunur denemek içinde yabancı sınırı belimizi büküyor

FB'nin bizde oynar tek transferi Skriniar bana göre.

Talisca'da çok iyi tehdit ama bizde asla benimsenmezdi.

Bizim taraftar 80 dk eli belinde dolanıp şut atan adamı sevmez takımda.

2. maç yuhalar. Üçüncü maç şutu çekmez bilerek o adam.

O kadar para harcayıp yaşlı, sakatlığa eğilimli ve 1.5 sene sonrası olmayan bir kadro kurdular.

Skriniar-30
Djiku-30
Talisca-31
D.Carlos-32
Kostic-32
Fred-32
Tadic-36
Dzeko-39

Szymanski, Neysri ve kiralık 3 ay sonra gidecek Maximin dışında 27-28 yaşında oyuncu bile yok ellerinde. Amrabat var sayılırsa işte bir de 29 yaşında.

Seneye verimsiz yaşı küçükler kalıp, yaşlı adamları formdan düşünce ya da yerine transfer yapmak zorunda kalıp aynı seviye yakalayamayınca göreceğiz onları da.
d.carlos'u da beğeniyorum ben hocam, kronik gibi gözüküyor ama sakatlık yaşamazsa bizde oynardı bence. onun dışında dediğin gibi talisca bizim oyun formatımıza çok uyan biri değil, pres ve oyunun içinde kalma olgusu yok ancak büyük maçları çözebilecek, inanılmaz iyi sol ayağı olan bir oyuncu. özelllikle anadolu maçlarında fener bol bol faydalanır, çok maç çözer hatta bizim maçta muslera'nın formunu düşününce olay saçma bir yere gidebilir.

screenshot at reis gorunmuyo

1739185055580.webp

Abi anlayan artik, futbol artik atletik ve dinamizim bir oyuna donustu.

talisca gibi adamlar gecmiste kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt