Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımı yaşlandırdık ve ciddi maliyet altına girdik madem bu paralar vardı transferin başında çok kolay şekilde transferler yapabilirdik, can sıkıcı kısım bu.
Teknik olarak bakacak olursak 3 iyi 2 tartışmalı adam aldık, bunları kimin yerine aldığınızda önemli; 4-5 yabancıdan sıfır verim alıyorduk haliyle kadro ister istemez 1 level yukarı çıkmış oldu.
Artık top Okan hocada.
türkiye ligin'de genç kadroyla başarılı olabilmek, özellikle şu ortamda ciddi zor maalesef. fener ciddi düzeyde kadro kurdu ve yaptığı transferlerin hepsi "olgunlaşmış" transferler. bizim de yarım dönem için yapabileceğimiz en doğru şey buydu aslında çünkü bu yılki şampiyonluk = beşinci yıldız, doğrudan şampiyonlar ligi bileti, psikolojik üstünlüğün tamamen bize geçmesi ve dirençlerinin kırılması anlamına gelecek.

öte yandan 25 yaşındaki morata 80 milyon, 25 yaşındaki lemina 20 milyon ederdi zaten. büyük oranda başarılı transfer dönemi geçirdik, yönetime bu noktada bir eleştiri getirmem. morata da, lemina da, kutucu da yaptıkları ve isimlerine göre ortalama maliyetli transferlerdi. bi tek cuesta konusunda eleştiri gelebilir sanırım. yaptığımız stratejinin şu anki ortamda en doğrusu olduğunu düşünüyorum.

Yönetim şarampole giderken direksyonu son anda toparladı gibi duruyor. Oysaki hiç umudum yoktu. Morata, Kutucu, Lemina, Cuesta ve Frankowski İnşallah başarılı olurlar biz de yöneticilerin haklarını geri teslim ederiz

Evet, sağa sola 8 milyon € sıkarak toparladılar gibi :red:

Neyse en azından son sıktıkları 8 milyonun kalitesi referansı belli.

Galatasaray genis kadro (pozisyonlara takilmayin) :

1739186329567.webp

Bir zamanlar Bayern 40'a alacak diye haberler vardı. Nerden nereye geldi gereksiz herif.

Nerede oynatacaklarına bağlı ama iş yapardı bunlarda bence. En iyi oynadığı yer 8 gibi. 6'da defansif olarak çok etkisiz kalıyor, 10'da ise kayboluyor çabuk kitleniyor rakip tarafından. En iyisi üçlü orta saha düzeninde arkasında bir 6 ve yanında başka bir 8 ile oynar bu lavuk.

Bu arada cumartesi günü Frankfurt maçında epey iyi oynamıştı, ondan Gladbachlı taraftarlar kızıyordu sabah okuduğumda bu kadar ucuza niye yollamak istiyorsunuz diye.

Böyle rakamlara satacaksanız takımda kalsın daha iyi diyorlardı.

Takim bana göre transfer döneminde güc kazandi

Sayisal eksikligimiz vardi ve bunu faydali oyuncularla hallettik
Mikautadze'ye 25 m euro sıkana kadar onu ortalama 5 parçaya bölüp rotasyonuda güçlendirmeliydik şu ana kadar Cuesta hariç verilen bonservislerde pek sıkıntı yok umarım o da verilen bonservisin fazlasını oynar ama neticede yedek kulübeside çok güçlü hale gelecek.

Hala istifa yok mu

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu adam damakta acayip bi tat bırakacak ondan sonra gelecek kanat bekler yavan kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt