Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim şarampole giderken direksyonu son anda toparladı gibi duruyor. Oysaki hiç umudum yoktu. Morata, Kutucu, Lemina, Cuesta ve Frankowski İnşallah başarılı olurlar biz de yöneticilerin haklarını geri teslim ederiz

Evet, sağa sola 8 milyon € sıkarak toparladılar gibi :red:

Neyse en azından son sıktıkları 8 milyonun kalitesi referansı belli.

Galatasaray genis kadro (pozisyonlara takilmayin) :

1739186329567.webp

Bir zamanlar Bayern 40'a alacak diye haberler vardı. Nerden nereye geldi gereksiz herif.

Nerede oynatacaklarına bağlı ama iş yapardı bunlarda bence. En iyi oynadığı yer 8 gibi. 6'da defansif olarak çok etkisiz kalıyor, 10'da ise kayboluyor çabuk kitleniyor rakip tarafından. En iyisi üçlü orta saha düzeninde arkasında bir 6 ve yanında başka bir 8 ile oynar bu lavuk.

Bu arada cumartesi günü Frankfurt maçında epey iyi oynamıştı, ondan Gladbachlı taraftarlar kızıyordu sabah okuduğumda bu kadar ucuza niye yollamak istiyorsunuz diye.

Böyle rakamlara satacaksanız takımda kalsın daha iyi diyorlardı.

Takim bana göre transfer döneminde güc kazandi

Sayisal eksikligimiz vardi ve bunu faydali oyuncularla hallettik
Mikautadze'ye 25 m euro sıkana kadar onu ortalama 5 parçaya bölüp rotasyonuda güçlendirmeliydik şu ana kadar Cuesta hariç verilen bonservislerde pek sıkıntı yok umarım o da verilen bonservisin fazlasını oynar ama neticede yedek kulübeside çok güçlü hale gelecek.

Hala istifa yok mu

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu adam damakta acayip bi tat bırakacak ondan sonra gelecek kanat bekler yavan kalacak

Galatasaray genis kadro (pozisyonlara takilmayin) :

Ekli dosyayı görüntüle 279351
Frank ve Barış net o çizgileri oynamalı
Sallai iki tarafı da düşürmeden yedekler
Santrafor konusu genelde tek oynamaktan yanayım
Yunus Mertens Ahmet santrafor arkası
O zaman daha yıkıcı oluyoruz
Bazen Lemina -Torreria oynayınca Sara da öne atılabilir
Ama Frankowski işi iyi oldu
Rizede sürede verip derbide sahaya atabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt