Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter büyük maç kazanır rtaşım. Elmanderi düşün ufjayı düşün onlar varken hiçbir büyük maçta ezikdiğimizi hatırlamam her maç rakipleri biz ezdik
Bu konuda #1 = Melo

O varken tjk hiç kazanamazken gittiği gibi kaybetmiştik

Mantıklı bir yaklaşım ama ligde oynatmadıkları oyuncuyu kurtarıcı olarak Avrupa maçında oyuna almasınlar hocam

Öyle tabi ama kontenjan işi bize ona mecbur ediyor. Şimdi Mertens'in yedeği Yunus ve Yusuf gibi oldu üçlü sistemde. Yunus zaman zaman kanat bekte de oynayabilir iç sahada falan. Kupa da devam ediyor. Belki sıfır şans da bulmaz artık Yusuf, ara ara sonradan falan girer. Tabi Bolu maçı yanıltıcı değilse, performans ve konsantrasyonunda gerçekten biraz olsun artış varsa...

Solda barış yazılıyor ama çocuk hocaya ben savunmada oynamayı sevmiyorum demiş

Barış-fran oynadı diyelim;

Sallai-jelert-jakobs yedek. 25-26 m bonservis yapıyor bunlar. Jakobs hiç stoper oynamamış ama bu fiziksel durumla bence sol stopere evrilmeui düşünmeli artık. Savunma bilgisi yüksek bence kotsrır orayı

Sallai + jelert sene sonuna kadar idare edip ikisinden de çıkılmalı

Yalan değilse fenerde
Çağlar 2 hafta
Ismail 2 hafta
Ciku 10 gün veya 2 hafta
Costa 2 ay

Gerçi bunlardaki bal bitmez

yemin ediyorum helal olsun. Basına tek isim sızmadı. Ne yabancı medya ne de yerli medyaya. Adam gelecek için kadro kuruyor. Transfer olayı budur oyuncunun iyi yada kötü çıkmasından bağımsız.

Ne oyuncu ile yan yana gelip şov yapan sportif aş yetkilisi var ne de Pr yapmak için gazeteciye bilgi veren yönetici.

Biz kimi transfer ettiğimizi 15 yaşında ki bir çocuktan öğreniyoruz.

Helal olsun valla ne diyeyim

Basına sızmaması iyi de... Bu adamla neyin şovunu yapacaklar yahu? Bizde bu adamın geleceğini 1 hafta önce duyursan havaalanına karşılamaya 10 kişi gitmez.

Nelson kalsa Avrupa listesine extra 1 oyuncu yazdırırdık.
Ulan Doue için 500 binin hesabını yapıp 20 milyon harcadık. Bir de sakat adama tereddütsüz 9 milyon verdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt