Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.597
- 104.477
- 5.238
Bi tane Stam bulmak lazım yerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda #1 = MeloKarakter büyük maç kazanır rtaşım. Elmanderi düşün ufjayı düşün onlar varken hiçbir büyük maçta ezikdiğimizi hatırlamam her maç rakipleri biz ezdik
Mantıklı bir yaklaşım ama ligde oynatmadıkları oyuncuyu kurtarıcı olarak Avrupa maçında oyuna almasınlar hocam
Çok kötü
Stoperler düşündükçe anksiyetem tutuyor
Bu iki yorum beni keyiflendirdi25 milyon euroluk kanat bek yedekleri vay bee.
Elmanderle avrupada hiç kötü şeyler yaşamadıkAvrupa da kötü şeyler yaşamış olabiliriz
Ben bilirim. HürmetlerAll around background bilmem ben
jk nin arroyo ve ricardo transferleri bizden daha cok begendimBu iki yorum beni keyiflendirdi
Hala gerçekleri görebilen babayiğitler mevcut
Zevkten 4 köşeyim adminimKeyifler nasıl
1.81 falan.bu arada tm denen lağım çukuru cuestsyı hobbit diye tanıttı bize 1,79 filanda
alakası yok bu çocuk 1,84 rahat var
zıplama kuvvetide iyi davinsondan daha iyi kafaya çıkıyor
yemin ediyorum helal olsun. Basına tek isim sızmadı. Ne yabancı medya ne de yerli medyaya. Adam gelecek için kadro kuruyor. Transfer olayı budur oyuncunun iyi yada kötü çıkmasından bağımsız.
Ne oyuncu ile yan yana gelip şov yapan sportif aş yetkilisi var ne de Pr yapmak için gazeteciye bilgi veren yönetici.
Biz kimi transfer ettiğimizi 15 yaşında ki bir çocuktan öğreniyoruz.
Helal olsun valla ne diyeyim
Erdogan el atmalı artık bu işe
Beşiktaşı mı tutsakjk nin arroyo ve ricardo transferleri bizden daha cok begendim