Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.637
- 109.467
- 4.878
@Alper AltunJuventusun daha kötü kaleci aldığını görmedim. 2m Euro verelim bize kaleci bulsunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alper AltunJuventusun daha kötü kaleci aldığını görmedim. 2m Euro verelim bize kaleci bulsunlar
Icardi'yi transfer etmek o günkü şartlarda bugün Morata 'yi transfer etmekten kat kat daha zorduİcardiyi erden getirdi
Moratayı kavuk iknaya bile gerek duymadı
Asıl iş o zaten
Firstmoon'u severimKadayif topcu seviyo musun
Recep'i konudan at diyenler like versin.
İlkay şimdi 1.5 yıllık gelse isterdim. Sene sonu uzak dursun, max 25 yaş bi 10 no bulalımFazla 30'lu yaşlarda oyuncuyu gitmenin manası yok hele yalaka Ilkay uzak dursun
Bravo kralper admirFazla 30'lu yaşlarda oyuncuyu gitmenin manası yok hele yalaka Ilkay uzak dursun
Katılmıyorum biz almasak fbye gidiyomuş psg yeter ki alın da maaşını biz öderiz dediIcardi'yi transfer etmek o günkü şartlarda bugün Morata 'yi transfer etmekten kat kat daha zordu
Galatasaray transfer listesi sızdırılıyor
ve burda alkış tutuyorsunuz
ne gibiLensliler çok değişik küfür ediyor frana
Gassaray varken Lenste kalınmaz, Frankie'ye destekLensliler çok değişik küfür ediyor frana
İcardinin FB Belottonin GS yaptığı paralel evrende ne yaşanıyor acaba suanKatılmıyorum biz almasak fbye gidiyomuş psg yeter ki alın da maaşını biz öderiz dedi
Gündogana istiyon ama lunine veto haLunin'i istemem Tzolakis'i almak lazım