- 22 Kasım 2008
- 11.390
- 7.028
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wolsburg da ne yapiyor ediyor hic bir fikrim yok knk performansı iyiyse sanmiyorum pek alabilecegimize ama.Grabarayı alamaz mıyız
Lunin'i nasıl istemiyorsunuz yav bu herif real'de çok iyi oynamıyormuyduLunin'i istemem Tzolakis'i almak lazım
ikincisi futbolcu için daha iyi oynasın diye + 1 tane daha az yabancı tribünde olur (icardi bi taneyi dolduracak zaten)İcardi mi dondurulacak yoksa yusuf mu kiralanacak?
En komiği şişko cüce para için kendini sattın ……. Öyle bişeydi
NeredeLensliler çok değişik küfür ediyor frana
Lunin=livakovicLunin'i nasıl istemiyorsunuz yav bu herif real'de çok iyi oynamıyormuydu
İşaret versin lens'lileri şamarlayalımLensliler çok değişik küfür ediyor frana
Twt transfer haberini veren fransız sayfalarının altındaNerede
Nasıl livakovic yav. Geçen sezon çok iyi oynadı sanki. Ben mi yanlış hatırlıyorumLunin=livakovic
Sen ister misin
Realde fena durmuyor da o realin balı vs ile de birazda euro 24 de rezalettiLunin'i nasıl istemiyorsunuz yav bu herif real'de çok iyi oynamıyormuydu
Öyle manyak bişey lazım ya. Vavroyla beraber ikisini getirelim çok iyi olmaz mı.Wolsburg da ne yapiyor ediyor hic bir fikrim yok knk performansı iyiyse sanmiyorum pek alabilecegimize ama.