Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benfica forumunda adamın orkunun yerine gececegini düşünüyorlarmış

taraftar başkana ve hocaya öfkeli santos a satma ihtimalleri varmış

benfica işi kızıştırıyormuş açık artırmaya döndürmüş

herkes kiralansın diyor

Eren Elmali net kotu topcu. Bize karsi bile hata yaptigi icin gol bulduk, keza FB'ye karsi da durum ayni. Bu cocugu neden aliyoruz, neden para veriyoruz anlamis degilim. Yaziklar olsun.

Rollheiser diye arjantinli mi olur

Herif alman kökenli kesin

Icardi diye Arjantinli oluyorsa Rollheiser diye de olur. Elano Blumer diye Brezilyali oldugu gibi. Sen de biliyorsundur ki 1900'lu yillarin ilk yarisinda Arjantin'e ve Brezilya'ya Avrupa'dan goc oldu. Onlardan birinin torunudur iste. Icardi'nin de ismi Italyan kokenli zaten. Arjantin'in yarisindan fazlasi Italyan kokenli.

Tamam da Nelson her sezona kötü başlıyor zaten.
Son iki sezonda ligin en az gol yiyen takımı olmanın ana nedeniydi. Dediğin gibi formsuzdu kaptırdı yerini.

Bu Nelson’u illa çok kötü oyuncu yapmaz bence.
Düşüşte ve kötü oynayan topçu yapar ama. Başkaları böyle topçuya 500 bin verip kiralıyor biz 8 milyon verip alıyoruz. Üstelik arada seviye farkı da var

Eren de geldi ohhh. 10 milyonda ona bağladılar adam düz insandan biraz farklı özellikler barındırıyor. Güzel kutu gibi takıma ne güzel 2-3 ekleme yapmak var iken çeri çöpü yaşlı adamı doldurup havayı bozacaklar, sabahtan beri kan beynime sıçradı. Sinirimi nereden çıkaracağımı şaşırdım.

benfica forumunda adamın orkunun yerine gececegini düşünüyorlarmış

taraftar başkana ve hocaya öfkeli santos a satma ihtimalleri varmış

benfica işi kızıştırıyormuş açık artırmaya döndürmüş

herkes kiralansın diyor
Forumun linkini atar mısın üye olucam

Aynısı değil.

Birisni sisteme uymuyor diye kestin, Nelsson 3 sezondur takımdaki en istikrarlı oyuncundu yoksa. Bu elemanın performansı düşmüş kesmişler, mevzu oyun yapısına uyum değil.
Ben de farklı düşünmüyorum da bu adamın çok kötü bir oyuncu olduğunu kanıtlamıyor bunu ifade etmeye çalışıyorum.

Ben de takıma hiç düşüşte oyuncu istemem yükselişte isimler isterim o ayrı mesele.

Ama formasını kaptırdı = kötü oyuncu savunması bana mantıklı gelmiyor.

A+
Osimhen

A
Morata
İcardi
Sanchez

B+
Torreira
Mertens
Barış
Sara

B
Muslera (performansı nedeni ile bu seneki)
Kaan
Yunus
Lemina

B-
Bardakçı
Kutucu
Sallai
Demirbay

C+
Jelert
Cuesca
Jakobs (sakatlıklar nedeniyle)
Berkan
Günay

C
Yusuf (potansiyeli daha fazla)
Eyüp (potansiyeli daha fazla)

Açıkçası gelinen noktada C+ ve C isimleri azaltıp takımı geliştirmek yerine bu sene yapılan eklemelerde genelde bu sınıf ya da B- çizgisinde kaldık maksimum.

Maliyetler değerlendirildiğinde ise durum daha da facia.

Kutucu + Elmacı = 11M€ :ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt