Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta sezon sonu 45 milyona Atalanta yaparsa görecem sizi
dent.gif

bi dur yav :D

Vallahi ben bile hesplamamıştım bunu sıçmışız resmen

Sadece bonservismiş bide maaşları da ekleyince aman aman aman
Tarihin açık ara en yüksek gelir seviyesindeyiz zaten ama böyle giderse takımda izlenecek topçu da kalmayacak, ciddi seviyede düz topçular yer almaya başladı takımda, taraftarı stada çekecek topçumuz da pek kalmadı.

Şu paralara Blas, Sucic, Fresneda vs gibi önemli potansiyeller veya oyuncular alınabilirdi.

Eren Elmalı'ya Jakobs sezonu kapattığı için o paraları veriyor olabilir miyiz acaba? Aşil maşil deniyodu aşil sakatlıkları öyle kolay kolay iyileşmez
Vallaha o paraya gayette isimizi gorecek sol bek bulunur herhalde. Yerli almamız için hiç bir sebep yokken , bu kadar yüksek bonservis ile yerli almak sorun bence. Alınabilecek en iyi yerli olan Ahmet'i aldık.

Nelson rezalet oynuyordu, düşüşteydi ve gitmek istiyordu. İyi oynayan adamı kim yedek bırakır
Tamam da Nelson her sezona kötü başlıyor zaten.
Son iki sezonda ligin en az gol yiyen takımı olmanın ana nedeniydi. Dediğin gibi formsuzdu kaptırdı yerini.

Bu Nelson’u illa çok kötü oyuncu yapmaz bence.

Nelson’a da biz aynısını yaptık bu mantıkla. Varsayım.
Aynısı değil.

Birisni sisteme uymuyor diye kestin, Nelsson 3 sezondur takımdaki en istikrarlı oyuncundu yoksa. Bu elemanın performansı düşmüş kesmişler, mevzu oyun yapısına uyum değil.

Eren elmalı defalarca izledik nasıl bu para verilir akıl alır gibi değil. Ben eren elmaliyi izlemek için maça gitmem.Cok yanlış transfer..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt