- 20 Mayıs 2011
- 23.125
- 10.148
- 1.873
Nelson’a da biz aynısını yaptık bu mantıkla. Varsayım.İyi olsa niye yerine adam alıp yedek bıraksınlar bunu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson’a da biz aynısını yaptık bu mantıkla. Varsayım.İyi olsa niye yerine adam alıp yedek bıraksınlar bunu.
Cuesta sezon sonu 45 milyona Atalanta yaparsa görecem sizi
Tarihin açık ara en yüksek gelir seviyesindeyiz zaten ama böyle giderse takımda izlenecek topçu da kalmayacak, ciddi seviyede düz topçular yer almaya başladı takımda, taraftarı stada çekecek topçumuz da pek kalmadı.Vallahi ben bile hesplamamıştım bunu sıçmışız resmen
Sadece bonservismiş bide maaşları da ekleyince aman aman aman
Nelson rezalet oynuyordu, düşüşteydi ve gitmek istiyordu. İyi oynayan adamı kim yedek bırakırNelson’a da biz aynısını yaptık bu mantıkla. Varsayım.
Almanlar zamaninda oraya da göc ettiArjantinli?
Alman soyadlı???
Hmmm![]()
gel sana bişey göstereyim bi şok daha yaşaOlm sana da kendini değerli hisset diye geçen cvp verdim her boka alıntı yapma
Şurda gerginiz,okan buruğun cuesta transferini ısrarla istemesinin ve leminayı listeye yazmamasının şokunu yaşıyoz bi sal
OKAN yedek bırakır. Sanchez'e de sen sakatsın diyip yedek bırakıyordu foyası ortaya çıkınca oynatmaya başladı.Nelson rezalet oynuyordu, düşüşteydi ve gitmek istiyordu. İyi oynayan adamı kim yedek bırakır
Vallaha o paraya gayette isimizi gorecek sol bek bulunur herhalde. Yerli almamız için hiç bir sebep yokken , bu kadar yüksek bonservis ile yerli almak sorun bence. Alınabilecek en iyi yerli olan Ahmet'i aldık.Eren Elmalı'ya Jakobs sezonu kapattığı için o paraları veriyor olabilir miyiz acaba? Aşil maşil deniyodu aşil sakatlıkları öyle kolay kolay iyileşmez
Tamam da Nelson her sezona kötü başlıyor zaten.Nelson rezalet oynuyordu, düşüşteydi ve gitmek istiyordu. İyi oynayan adamı kim yedek bırakır
Aynısı değil.Nelson’a da biz aynısını yaptık bu mantıkla. Varsayım.
3 milyon için değmez abi yine işte benceJelert varken başka denemelik de riskli
Lens’teki herif daha mantıklı en azından bir şeyler oynar istikrarı var
Normalde isterim ama kesinlikle Wagner’i, Jelert olmasa