Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Lemina“İlk teklifi aldığımda çok heyecanladım. Aramızdaki kimyayı oluşturmak istiyorduk. Bu işi hızlıca bitirmek istedik. Özellikle son 3 gün çok uzun sürdü. Çünkü hemen gelmek istiyordum. Bu arma, takım için oynamak istiyordum.”

adam terminlde geldi mikrofona yardırdı valla

bu taraftarı özlemişim evde olmak çok güzel - en iyisini hakediyorlar - sahada her şeyi vermeye geldim diye gazladı valla.

ki bence de banko oynayacak - AVL ye yazacaksan zaten AZ maçı öncesi süre almak zorunda. Torreira falan yok deplasmanda.
Valla Morata ve Lemina'yı ben olsam kesin yazarım ki AZ'yi eleyebileceğimizi bile sanmıyorum ama üçüncüsü de artık neye ihtiyaç varsa olur muhtemelen stoper olarak gelen herif

Sikardipeepo.gif

ICCHIMDEN GELDEH

(çok özlemişim şunu kullanmayı)

Lemina her türlü süre alır ADS maçında, boşuna panik yapmayın.

Ha fiziki durumunu bilmiyoruz vs demek facetime yapıp konuşmamış demek olabilir, Lemina'nın bu yönde bir açıklaması oldu mu

yauv kero

şu açıklamanın olacağını geçmiş başlıkda yazdım ya birebir!

bu adamı hala tanıyamadınız

gs hocası olmasa çok ağır konuşurdum ama adım gibi eminim bu gittiğinde çok yopçu arkasında "sinsi" diyecek!

ama tıpış tıpış oynatacak ama bunu istemeyerek yapacak!
hatta fırsatını bulduğunda lafınıda çakacak taraftara höreceksiniz
kendi yetersizliğini taraftara mal edecek!

2 aydır oynamayan adamı direkt 11 koyamaz yavaş yavaş süre alır ve 2 haftaya 11 seviyesinde olur, onda bir sorun yok.

Cuesta açıklaması fiyasko.

Valla Morata ve Lemina'yı ben olsam kesin yazarım ki AZ'yi eleyebileceğimizi bile sanmıyorum ama üçüncüsü de artık neye ihtiyaç varsa olur muhtemelen stoper olarak gelen herif
şu kanat bek işinde bam güm yaran profil becerebilseler, onu yazıp Cuestayı bile yazmasınlar diyeceğim (her maç 2 tur - öyle böyle oynarsın bir şekilde)

ama hiç öyle beklentim yok - keşke olsa

Okan hoca torreira yerine de adam almamız lazım dedi ajax maçından sonra direkt oraya birini koymamız lazım dedi

yauv kero

şu açıklamanın olacağını geçmiş başlıkda yazdım ya birebir!

bu adamı hala tanıyamadınız

gs hocası olmasa çok ağır konuşurdum ama adım gibi eminim bu gittiğinde çok yopçu arkasında "sinsi" diyecek!

ama tıpış tıpış oynatacak ama bunu istemeyerek yapacak!
hatta fırsatını bulduğunda lafınıda çakacak taraftara höreceksiniz
kendi yetersizliğini taraftara mal edecek!
Lemina hakkındaki görüşüm belli, Lucas da Sara da ayağını denk alsın bundan sonra, Lemina doğru rolde konumlandırılırsa ikisi farklı rolleri almak zorunda olacak, o yüzden eğer kasıtlı saçma beklentilerde bulunmazsa ki bulunmayacaktır Lemina her maç süre alır.

Her maç 90 dk olmaz belki ama süre almadığı maç olmamalı, en versatile orta saha oyuncusu elimizdeki şu an.

Fenerle dalga gectigimiz hersey başımıza geliyor ,stoper konusunda dalga geçtik aynısı başımıza geldi
adamları övecek değilim - sonuçta onların trasnfer işlerinde erken davraması bilmemne direkt para yağdırma ile doğru orantılı.

ama iletişimde net daha iyiler kendi takımları ile ilgili konularda - çıkıp anlatıyor heriflerin yöneticisi yol planını vs en azından.

diğer her şeyde iğrenç karakterler tabide.

bizde taraftardan adam gizleyerek trasnfer yapıyoruz :D

6 Ocak'ta 30 dk oynamis sonra zaten kadro disi kalmis. Fitor oynatmak istemis ama bu Arabistan'a transfer olcam diye kabul etmemis. Boyle de karakterli bir topcu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt