Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazirsa oynar lemina

ahmed ve morata geldikten 1 gun oynadi, bu aptal geyik de biter insallah

Buruk durumunu bilmiyoruz demiş ama sonra da "doktor yavaş yavaş takıma adapte etmemiz gerektiğini söyledi" demiş. Bilmiyorsan doktor bunu neden söylüyor? Ayrıca neden DOKTOR söylüyor? Antremansızsa performans analisti söyler kondüsyonu yok diye, doktor mu kondüsyon ölçüyor sanki? O da öyle bazı testler yapmadan belli olmaz. Yapıldı mı o testler? Doktor sağlığa bakar, sakatlığa bakar. Yani sakatlığı var demeye getiriyor, durumunu bilmiyoruz dediği de ne zaman iyileşir bilmiyorum demek. Yani oynatmaya niyetim yok demek.

Lemina daha önce bizdeyken de doktor Yener İnce miydi? Yani o karın sakatlığı ve vardıysa diğer sakatlıklarında onu tedavi eden Yener İnce miydi? İyimser düşünmeye çalışırsam belki önceden sakatlığa meyilli olduğunu bildiği için öyle demiştir diyeceğim ama EPL'de aralıksız maça çıkıp duran adam nasıl sakatlığa meyilli oluyor onu da bilemicem...

Lemina her türlü süre alır ADS maçında, boşuna panik yapmayın.

Ha fiziki durumunu bilmiyoruz vs demek facetime yapıp konuşmamış demek olabilir, Lemina'nın bu yönde bir açıklaması oldu mu

Transfer edilmeyen skriniarla bi ton adamla feystaym yapıyo transfer edilen leminayla yapmıyo

Bu adam leminaya taktı şimdiden

Transfer edilmeyen skriniarla bi ton adamla feystaym yapıyo transfer edilen leminayla yapmıyo

Valla kendi bilir söyledim ben lafımı

Muhtemelen Lemina bunun saçma sapan önde bas rolünü istemez diye kem küm yapıyor ama o rolde oynatırsan zaten verim vermez

Sağlam Lemina'dan verim almazsa ortada kasıt vardır, kasıtlı bir şey yapmayacağından bir sorun olmaz diyorum.

Cuesta'yı zahmet olmazsa bildirin bari KAP'a

Skriniar dalga geçilecek bir adamda değil he - lig maçında da oynadı - kupa maçında da ...fizikli herif ve hızlı o fiziğe göre.

dokununca yerlere atlama falan var - Tam bir kel Bilica gibi o konuda - birberi onu bulmuşlar.

Cuesta'yı zahmet olmazsa bildirin bari KAP'a
8 M görünmesin diye mi korkuyorlar acaba şimdi de ...aldık lan adamı hoca bile konuştu - giren girmiş açıkla gitsin di mi :D

bu gidişle tarihe ilk olacak rezillik olacak - herif sahaya çıktığında direkt tepki görecek gibi rezalet bir hissim var.

bu gerçek mi ya adamın tek olayı top taşıma ve pas gibi duruyor burada

ikili mücadele, defansif aksiyon ve havada hiç yok gibi

şaka falan deyin de küfre başlamayayım

Kısmen 90dk defans yapan takım, ofansif takım farkı da vardır bu datada AMA yine de endişe verici.

cuesta en son 18 ocakta 90 dk oynamis
lemina en son 14 aralikta 90 dk oynamis

Ben şimdiden „Cuesta yi nasıl elden cikaracagiz“ diye kara kara düşünüyorum abi

Benim kaçırdığım ne oldu Okan hoca ile lemina arasında? Niye herkes Okan lemina yı istemiyor diyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt