Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca tehlikeli sular bunlar

Bu da biraz haksız eleştiri. Lemina daha çok maç oynadı ama bir süredir kadro dışı ve hatta idmanlara çıkmayı da kendi reddetmişti yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı ve öyle kadro dışı kalmıştı diye biliyorum. Yani 1-2 aydır idmanlara katılamadığı ve bireysel idman yaptığı doğru. Cuesta ise idmanlara ve maçlara (yedek de olsa) çıkıyordu, birkaç ilk 11 maçı da var Ocakta... Yani Lemina'nın kısa süre de olsa bir maç ritmi/idman ritmi bulmaya ihtiyacı vardır mutlaka, Cuesta fiziksel olarak bir tık daha hazırdır.

Tabi bu Okan Hoca'nın bunları söyleyiş biçiminde ve satır aralarında Lemina o kadar da acil değil zaten, oynasa da olur oynamasa da olur havası verdiği doğru...

Tansel:

Abdullah ve Ibrahim ofislerinde oturarak transfer yapiyor

hic bir tanesi oyuncuyla gidip gorusmedi sonra Branco gidip 3 gun Paris'te oyuncuyla gorusup ici bitirdi. (skriniar)

muazzam

1738862890463.webp

Jacobs elden çıkar gibime geliyor ya Almanya‘da baya taninmis bir topçu bizim gibi yokluktan mallayip sakat topçuya o kadar veren olur mu orasını sanmam ama en azından maastan kurtarır

Jelert de sanırım ülkesine geri kiralanir fln maaşını da biz öderiz adam hayatını kurtardi

jelertin maas iyi de jacobs 2,1 milyonu bilmem almanyada veren cikar mi

Cuesta son maçlar 11 çıkmış yalnız sezon başı pek oynamamış Copa America dönüşü diye olabilir.

Bizim oyuncularla kıyasında da hepsinden daha az hava topu ve ikili mücadele kazandığı görülüyor, onu eklemedim yorumuma da.

Rol de önemli tabii, tackle sayısına bakmak lazım geçiş savunabiliyor olsa bari.

Hiçbir istatistiği iç açıcı değil bu yıldan galiba.

Valla kendi bilir söyledim ben lafımı

Muhtemelen Lemina bunun saçma sapan önde bas rolünü istemez diye kem küm yapıyor ama o rolde oynatırsan zaten verim vermez

Sağlam Lemina'dan verim almazsa ortada kasıt vardır, kasıtlı bir şey yapmayacağından bir sorun olmaz diyorum.
Bu adamın bi halttan anladığı yok başka şeyler söyleyecem de ceza yemiyim

Kaç gündür leminayı istemediği söyleniyo sosyal medyada ,bunu leminanın bilmemesi imkansız,taraftarın aldırdığının da farkında

Normal bir adam (mesela cuestaya herkes çöp çekerken artık geldiği için olumlama yapıyo ya hazır falan) bugün maç sonu lemina için de çok istedim ağzı yapar istemediği haberlerinin önüne geçer oyuncunun da kafasını rahatlatırdı

Bu hem bunu demiyo üstüne de hazır değil cart curt diyo oynatmayıp al listesine de almamak için

Şimdi lemina ne düşünecek

Sen olsan böyle biri için sahada oynar mısın,ne gözle bakarsın,ne düşünürsün

Dünyadan haberi yok ya kıvrak zeka hiç yok neyin nereye varacağını kestiremiyo sıfır kasa bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt