Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu rezil, pespaye jargonu burada paylaşmanın sebebi nedir tam olarak. Hesabı toptan şikayet edip kapattırmaksa mantıklı.
Ben video özelinde paylaştım, o jargonda yorum yapan biri değilim zaten. Okan Hocamızın kulübü sürüklediği batak ve taraftara ettiği lafları unutmadığım da bir gerçek. Transfer döneminin sonunda yeniden takım yapıp, hocayı kulübün parasıyla kurtardıktan sonra iyi hoca yaftaları falan vuramayacağım sadece. Hocanın başarısı diye bir şey yok 2 senedir, kulübün parası hep; bu videoda tutarsızlığına bir örnekti, ondan paylaştım.

Buruk durumunu bilmiyoruz demiş ama sonra da "doktor yavaş yavaş takıma adapte etmemiz gerektiğini söyledi" demiş. Bilmiyorsan doktor bunu neden söylüyor? Ayrıca neden DOKTOR söylüyor? Antremansızsa performans analisti söyler kondüsyonu yok diye, doktor mu kondüsyon ölçüyor sanki? O da öyle bazı testler yapmadan belli olmaz. Yapıldı mı o testler? Doktor sağlığa bakar, sakatlığa bakar. Yani sakatlığı var demeye getiriyor, durumunu bilmiyoruz dediği de ne zaman iyileşir bilmiyorum demek. Yani oynatmaya niyetim yok demek.

Lemina daha önce bizdeyken de doktor Yener İnce miydi? Yani o karın sakatlığı ve vardıysa diğer sakatlıklarında onu tedavi eden Yener İnce miydi? İyimser düşünmeye çalışırsam belki önceden sakatlığa meyilli olduğunu bildiği için öyle demiştir diyeceğim ama EPL'de aralıksız maça çıkıp duran adam nasıl sakatlığa meyilli oluyor onu da bilemicem...
Cok kasiyosunuz bence haftasonu oynar

Kısmen 90dk defans yapan takım, ofansif takım farkı da vardır bu datada AMA yine de endişe verici.
Bizim oyuncularla kıyasında da hepsinden daha az hava topu ve ikili mücadele kazandığı görülüyor, onu eklemedim yorumuma da.

Rol de önemli tabii, tackle sayısına bakmak lazım geçiş savunabiliyor olsa bari.

lan dün gece temiz yüzlü bi bebenin ismi geçmişti. Simiç mi ne o ne oldu?
Temiz mi yüzlü? :oops:
1738862712099.webp

jacobs ve jelert de böyle olur mu

jelert yarı fiyatına da olsa gider herhalde
Jacobs elden çıkar gibime geliyor ya Almanya‘da baya taninmis bir topçu bizim gibi yokluktan mallayip sakat topçuya o kadar veren olur mu orasını sanmam ama en azından maastan kurtarır

Jelert de sanırım ülkesine geri kiralanir fln maaşını da biz öderiz adam hayatını kurtardi

jacobs ve jelert de böyle olur mu

jelert yarı fiyatına da olsa gider herhalde
jelerti iyi kötü verirsin birilerine - zarar edersn ama bir şeyler koparırsın

Jakobs imkansız. adam maç kaçırıyro devamlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt