Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.555
- 36.093
- 2.773
Ben şimdiden „Cuesta yi nasıl elden cikaracagiz“ diye kara kara düşünüyorum abi
jacobs ve jelert de böyle olur mu
jelert yarı fiyatına da olsa gider herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şimdiden „Cuesta yi nasıl elden cikaracagiz“ diye kara kara düşünüyorum abi
Ben video özelinde paylaştım, o jargonda yorum yapan biri değilim zaten. Okan Hocamızın kulübü sürüklediği batak ve taraftara ettiği lafları unutmadığım da bir gerçek. Transfer döneminin sonunda yeniden takım yapıp, hocayı kulübün parasıyla kurtardıktan sonra iyi hoca yaftaları falan vuramayacağım sadece. Hocanın başarısı diye bir şey yok 2 senedir, kulübün parası hep; bu videoda tutarsızlığına bir örnekti, ondan paylaştım.Bu rezil, pespaye jargonu burada paylaşmanın sebebi nedir tam olarak. Hesabı toptan şikayet edip kapattırmaksa mantıklı.
Cok kasiyosunuz bence haftasonu oynarBuruk durumunu bilmiyoruz demiş ama sonra da "doktor yavaş yavaş takıma adapte etmemiz gerektiğini söyledi" demiş. Bilmiyorsan doktor bunu neden söylüyor? Ayrıca neden DOKTOR söylüyor? Antremansızsa performans analisti söyler kondüsyonu yok diye, doktor mu kondüsyon ölçüyor sanki? O da öyle bazı testler yapmadan belli olmaz. Yapıldı mı o testler? Doktor sağlığa bakar, sakatlığa bakar. Yani sakatlığı var demeye getiriyor, durumunu bilmiyoruz dediği de ne zaman iyileşir bilmiyorum demek. Yani oynatmaya niyetim yok demek.
Lemina daha önce bizdeyken de doktor Yener İnce miydi? Yani o karın sakatlığı ve vardıysa diğer sakatlıklarında onu tedavi eden Yener İnce miydi? İyimser düşünmeye çalışırsam belki önceden sakatlığa meyilli olduğunu bildiği için öyle demiştir diyeceğim ama EPL'de aralıksız maça çıkıp duran adam nasıl sakatlığa meyilli oluyor onu da bilemicem...
Bizim oyuncularla kıyasında da hepsinden daha az hava topu ve ikili mücadele kazandığı görülüyor, onu eklemedim yorumuma da.Kısmen 90dk defans yapan takım, ofansif takım farkı da vardır bu datada AMA yine de endişe verici.
250b kira 7.750 satın alma opsiyon maaşının 850b i Gs karşılayarak Westerlo ya kiralıkBen şimdiden „Cuesta yi nasıl elden cikaracagiz“ diye kara kara düşünüyorum abi
Temiz mi yüzlü?lan dün gece temiz yüzlü bi bebenin ismi geçmişti. Simiç mi ne o ne oldu?
Davidson aldırdığı kapatsın açıklarını maçlarda.Ben şimdiden „Cuesta yi nasıl elden cikaracagiz“ diye kara kara düşünüyorum abi
Jacobs elden çıkar gibime geliyor ya Almanya‘da baya taninmis bir topçu bizim gibi yokluktan mallayip sakat topçuya o kadar veren olur mu orasını sanmam ama en azından maastan kurtarırjacobs ve jelert de böyle olur mu
sergen ne alaka? menajer mi olmus?Sergen taktı kafayı sterlingi çakacak bize
Ne bu Sterling aşkı hayırdır
jelerti iyi kötü verirsin birilerine - zarar edersn ama bir şeyler koparırsınjacobs ve jelert de böyle olur mu