Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.513
- 8.001
- 1.428
okan hoca tehlikeli sular bunlar
Okan buruk kafayı yedi iyice.Aldırdığı oyuncuları 2 ay sonra göndermeye çalışıyordu.Şimdi kendi istemediği alındı diye adamı oynatmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hoca tehlikeli sular bunlar
Duzelttim en son 6 ocakda mac yapmiso zaman da fiziksel sorunu olabilir iste
Ben öyle gördüm özür dilerimDuzeltiyorum en son 6 ocak da mac yapmis. 14 araligi kim uydurdu?
Davidsona da sakat demişti bizim teknik heyet, adam çıktı sakat değilim hocaya sorun dedi.2 aydir mac yapmiyor. Kendi kendini mi sakatladi bu adam?
o durumda baya sinirlenebilirim yav - hocaya o şekilde kafayı takmak istemiyorum henüz.Neyse bu gece anlarız, Lemina bildirilmezse ona yol yapmış demektir zaten.
Ben böyle kötü niyetli olacağını sanmıyorum ama bekleyip görelim.
GörürsünYa ne kapatması.serhan türk bile firsat dedi.de bryune ve zinchenko niye yoklandı saniyon
Zamanında Hürriyet'in GS'ye transferi söz konusuydu ve o dönem hangi oyuncular takımdan ayrılmalı diye bir konu açılmıştıJelert --> €5m (maaşının bir kısmını vererek)
Sallai --> satamayız maaşı fazla
Cuesta --> €4m (maaşının bir kısmını vererek)
Jakobs --> €4m (maaşının bir kısmını vererek)
Elmalı --> €1m (maaşı kaç bilmiyom)
bunlardan kazanacağımız maks para budur güncelde. yatırdığımız paranın yarısı bile çıkmıyor yani şu an
ha dersin ki bunlar yatırımlık değil sahada verim almalık. hiçbiri yedek olmanın ötesine gidemeyecekler

Göreceğim tek şey yildiz transferiGörürsün
kontenjan doluFrankowski nerde olm hadi ya
hala öyle bir ihtimal var mı ?Frankowski nerde olm hadi ya
Rüyanda görürsün transfer aşığı seniGöreceğim tek şey yildiz transferi
İçinden geçer ligin,özel izleyicisi olur.firsat transferi tam olarak bu adam.osimhen yalnızlıktan kurtulur.. osimhen ilerde ıssız adam gibi takılıyor kimse de bunu görmüyor. Ben inanıyorum sterling bize gelebilir.Çizgiye inip 10 asist yazar direkt
her şeyi resetleme hamlesi....inşallah olur.Frankowski nerde olm hadi ya
Adam daha aciklanmadan yolladin lanJelert --> €4m (maaşının bir kısmını vererek)
Sallai --> satamayız maaşı fazla
Cuesta --> €4m (maaşının bir kısmını vererek)
Jakobs --> €4m (maaşının bir kısmını vererek)
Elmalı --> €1m (maaşı kaç bilmiyom)
bunlardan kazanacağımız maks para budur güncelde. yatırdığımız paranın yarısı bile çıkmıyor yani şu an. üçte biri anca çıkıyor
ha dersin ki bunlar yatırımlık değil sahada verim almalık. hiçbiri yedek olmanın ötesine gidemeyecekler

Bence yok kontenjan doluymuşhala öyle bir ihtimal var mı ?