Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa listesine kimin yazildigi pek onemi yok. Kadro muhendisligini 3 yeni isimle (ve ayrilanlari hesap ederek) duzeltemeyiz zaten verdigimiz kadro eksikti bir defa. Lemina yazilmis yazilmamis ne olacak? Yazsan dert, yazmasan dert, bu defa Sallai liste disi kalacak ya da Carlos. Soyle bakinca hepsi lazim ama hepsini ekleyemiyorsun zaten. AZ Alkmaar macini belki geceriz ama ondan sonraki turda eleniriz zaten o yuzden kafaya takmaya luzum yok.
Burdaki tepki liste için değil, niyet için. Bence.

Cuesta ortasaha oynasın bari.kaan abdulkerim jakobs 3 lu olur.sallai ve jelert de bek olur.cuesta sara baris osimhen morata

Lemina’yı almayıp Sallai’yi bir kanata, Barış’ı bir kanata atıp Kaan’ı üçlü de stoper ya da orta saha da kullanırım diyor.

Mantığı bu

Napoli, Galatasaray'ın Victor Osimhen için yaptığı 65 milyon Euro'luk teklifi reddetti ve 75 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesini talep etti..[CorSport]
Biz 65 70 milyona osinhen alalım dediğimde o paraları veremeyiz diyenler üç tane vasıfoza 40 milyon gömdük osimhen bonservis parası sayılır

sallai morata yazılmalı gerisini hoca bilir

maaş kısmı haricinde elmalı falan çok komik geliyor bana

6M bonservisse ne duruyoruz onuda bilmiyorum.
Kira + zorunlu opsiyona bile okeylermiş. €2.5m maaş az değil ama bizim skalada normal böyle bi talep

Bence bunlar şöyle gerizekalıca bi mantık işletiyolar. 26 yaş altına bonservis verirsek geri dönüşü olur, üstüne verirsek olmaz

Oysa Cuesta, Jakobs, Jelert hiçbirinin geri dönüşü olmayacak

Lemina’yı almayıp Sallai’yi bir kanata, Barış’ı bir kanata atıp Kaan’ı üçlü de stoper ya da orta saha da kullanırım diyor.

Mantığı bu
Ha Cuesca’yı stoperde Lemina yerine yazmak daha mı iyi onu bilemiyorum yine de

Lemina da en az bu çocuk kadar stoper idare eder bence Tor ve Sara dönünce de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt