Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.536
- 4.964
- 1.298
#Cuestayadestek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mafya yada tetikçi almıyoruz.cuesta medellinde dogmuş
kartellerin icinde büyümüş
Nasil mutlu gercekten büyük kulübe gelmenin heycanini yasiyor, yüz ifadesinden belli oluyor. Ins. herkes yaniltir iyi cikar:
En az 15 adamdan red yemisizdir son 2 haftada
aslan besliyorsan ne yedigine bakmayacaksınBenim anlamadigin, sanki bu adami 4-5 takim birden mi istiyorduda ve biz ondan böyle maas verdik. Bu herif orda 300-400 bin € den fazla maas almamistir. 1 milyonu begenmezse hadi orda devam 300-400 bin € alarak yedekte otur diye s cekip masadan niye kalkmiyor bizimkiler?
o kadar yazdık postlarına gelme diye o da açıp bakaymış biraz.Cengiz bile tepkiden gidemedi tjkye
Hakikaten üstad tebrikler, ben dün ne yediğimi unutuyorum senin aklında kalmış.cuestayı 4 şubatta yazmış bu nasıl ilk o haberleştirmiş oluo
Nevzat Dindar: "Galatasaray, Carlos Cuesta ile ilgileniyor. Genk 8 M €, oyuncu da yıllık 1.5 M € talep ediyor."
#bumut 30 ocakta horszatı quote etmiş
Nevzat Dindar: "Galatasaray, Carlos Cuesta ile ilgileniyor. Genk 8 M €, oyuncu da yıllık 1.5 M € talep ediyor."
bu arada genk 8 istiyo demiş kingzat bizim mallar 1 haftada 1 avro bile iskonto alamamış
herife de fazla para vermişler
Olabilir. Ribery vakası olsa keşke tekrarbir de adam ifb'nin aldığı 2 stoperi de tokatlıyor mu istatistikte
Ya sen yapma bari allasen yaSamet sen de taktın okana ha. Öfkenin en büyüğünü bu beceriksiz yönetim hakediyor