Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norveçli bir stoper falan yazmışlardı geçen senelerde belcikadan. Maliyeti 3m falandı. Bu Cuesta mıdır nedir o da bu paralara gelse bu kadar yangın yapilmazdi. Sen gidip yedek ortalama herife 8m +1.5m maaş verirsen taraftar yangın yapar

En az 15 adamdan red yemisizdir son 2 haftada

cuestayı 4 şubatta yazmış bu nasıl ilk o haberleştirmiş oluo

#bumut 30 ocakta horszatı quote etmiş

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Carlos Cuesta ile ilgileniyor. Genk 8 M €, oyuncu da yıllık 1.5 M € talep ediyor."

bu arada genk 8 istiyo demiş kingzat bizim mallar 1 haftada 1 avro bile iskonto alamamış
herife de fazla para vermişler

Benim anlamadigin, sanki bu adami 4-5 takim birden mi istiyorduda ve biz ondan böyle maas verdik. Bu herif orda 300-400 bin € den fazla maas almamistir. 1 milyonu begenmezse hadi orda devam 300-400 bin € alarak yedekte otur diye s cekip masadan niye kalkmiyor bizimkiler?
aslan besliyorsan ne yedigine bakmayacaksın

o kadar yazdık postlarına gelme diye o da açıp bakaymış biraz.Cengiz bile tepkiden gidemedi tjkye

Yahu Kolombiyalı adam Instagram'a yazanlara mı bakacak profesyonel transfer yaparken ve kazandığını 3 katına çıkarma fırsatını kaçıracak? Çıldırdınız mı siz? Adam kendince ben iyiyim, iyi oynarım, başarılı olurum, fikirlerini değiştiririm diyordur belki... Ya da belki sallamıyordur...

Sadece takıma zarar verirsiniz oyuncuya tepki göstererek. Bırakın bari adam gerçek performansı neyse onu oynasın, zaten çok süper olmayacak siz daha çok düşürmeyin adamı da takımı da... Takım arkadaşları destek verecektir gerçi, sen takma onları derler...

Protestonun da bir mantığı, bir stratejisi var... Hatayı yapan varsa o yönetim... Bu kadar basit... Çocukça işlere girmeyin...

Utanmadan alev atmis bir de sen gelseydin ya
Screenshot_20250206_223604_Instagram.webp

cuestayı 4 şubatta yazmış bu nasıl ilk o haberleştirmiş oluo

#bumut 30 ocakta horszatı quote etmiş

Nevzat Dindar: "Galatasaray, Carlos Cuesta ile ilgileniyor. Genk 8 M €, oyuncu da yıllık 1.5 M € talep ediyor."

bu arada genk 8 istiyo demiş kingzat bizim mallar 1 haftada 1 avro bile iskonto alamamış
herife de fazla para vermişler
Hakikaten üstad tebrikler, ben dün ne yediğimi unutuyorum senin aklında kalmış.

Samet sen de taktın okana ha. Öfkenin en büyüğünü bu beceriksiz yönetim hakediyor
Ya sen yapma bari allasen ya

Cuestayı istemiyosa aldırmasaymış zorla alınıyosa istifa etseymiş

İsteyip aldırdığını kendi söylüyo leminayı istemediği için de listeye yazmıyor her şey net

Savunmayın şu şahsı

Bak dursun ahlat simit mimit ne kadar nefret ettiğimi biliyosundur ama teraziye koyduğumda okan ağır basıyor bizi bitiren ilk o

Bu ahlatlar bitirmiyo değil okan %51 yönetim %49

Önce okan eleştirilecek sonra yönetime gömen gömsün hakkıdır ama önce o,öncelik sırası var kepazelikte

Cuesta dan beklentim sifir, 18-19 falan olsa kendini gelistirir, potansiyelli olabilir derdim

Herif 26 yasinda daha neyini gelistircek, bombos transfer 8m bons skandal

Akil almaz arkadas, komisyon kokuyor

Nurgün Günaydın: "Galatasaray'ın Eren Elmalı transferinin yarın sonuçlanması bekleniyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt